Druipende kut de kut van de buurvrouw

druipende kut de kut van de buurvrouw

Ze vroegen me of ik die week op de paarden zou kunnen passen. Natuurlijk zei ik hier geen nee tegen, iedere avond dacht ik aan hoe ik eindelijk aan die lekkere paardenpik zou kunnen voelen. Na twee weken was het zo ver, ik stond op het zandpad de auto van de buren uit te zwaaien met een ontzettend natte plek tussen mijn benen.

De auto was nog niet uit het zicht toen ik snel naar binnen liep, ik pakte het halster van Jeroen en liep naar zijn kleine weitje aan de zijkant van het schuurtje, Jeroen kwam me al tegemoet gelopen, en ik deed hem zijn halster om voordat ik het hek opendeed.

Met zijn hoofd in de lucht en zijn borst vooruit trok hij me mee, gelukkig wist ik de controle over hem terug te krijgen en zette ik hem vast aan het hek achter het schuurtje, hier kon niemand ons zien. Ik wist dat dit een geile middag zou worden, ik had mijn korte spijkerrokje aangetrokken, en een wit blouseje waar ik bewust geen bh onder droeg.

Ik rolde de tuinslang uit en vertelde Jeroen dat dit een spannende dag zou worden, langzaam begon ik hem nat te spuiten terwijl ikzelf ook niet droog bleef waardoor mijn ronde borsten van grote b cup, goed te zien waren. Ik deed mijn slipje uit en liet wat koud water over mijn natte warme lipjes stromen.. Toen wreef ik met mijn hand langs het bolletje onder zijn buik, hij reageerde erop met een luid gehinnik.

Vervolgens zette ik de koude straal erop en zag zijn lul groeien tot een enorme dikke staaf. Ik draaide de kraan dicht en ging onder zijn buik zitten, mijn handen gleden langs zijn grote dikke lul omlaag, ik pakte het topje vast en deed het in mijn mond, zachtjes begon ik eraan te zuigen terwijl mijn andere hand nog steeds op en neer ging langs die enorme staaf..

Jeroen werd wat onrustig en stijgerde een keertje, terwijl ik op zijn eikel bleef zuigen liet ik een hand onder mijn rokje zakken, ik kon me niet herinneren dat ik ooit zo nat was geweest.

Ik begon mezelf te vingeren, eerst met een vinger, toen met 2, 3, Mijn kutje was al aardig opgerekt toen de grote bak op wieltjes zag staan die we met voeren vaak gebruikte. Ik had nu zijn lekkere stijve lul gevoeld en geproefd, maar wilde hem het liefst in me voelen. Ik sloot de deksel van de bak, en reed deze onder jeroen, met mijn onderrug lag ik op de bak, terwijl een van mijn handen achter me op de grond leunde, ik sloeg mijn benen om jeroen, en liet zijn staaf die ik eerder met wat glijmiddel ingesmeerd had tussen mijn benen door glijden, steeds gleed die dikke geile staaf langs mijn gezwollen clitje, het was zo lekker dat ik voelde dat ik bijna kwam, die geile hengst wachtte natuurlijk op het moment waarom hij met zijn dikke lul een druipende kut in kon..

Ik wreef het topje van zijn pik nu tussen mijn lipjes door, mijn kutje stond open van geilheid en kutsappen dropen naar buiten, mijn onderlichaam kronkelde van genot.. Maar toen ging er wat mis, ik liet het topje van Jeroens lul langs mijn kutgaatje glijden, hij voelde waarschijnlijk dat hij dieper kon en gaf een stootje.. Een klein stukje van zijn dikke glibberige staaf gleed in mijn kutje, ik gilde, een pijnscheut ging door mijn lijf, maar Jeroen ging door, na een paar stoten zat een gedeelte van zijn glibberpik in mijn warme kutje.

De pijn ging weg en ik begon aan het lekkere gevoel te wennen, met al mijn vriendjes was seks nog nooit zo lekker geweest, en het idee dat ik nog de hele week voor me had maakte me nog geiler, kronkelend en kreunend kwam ik klaar, Jeroen bleef lekker stoten, tot ook hij klaarkwam en een grote lading warm sperma in me spoot, toen trok hij terug, ik stond op en reed de bak naast hem, ik maakte het touw los en ging wijdbeens op het hek zitten, met mijn beide voeten achter een lagere balk geklemd.

Zo, die is flink gegroeid, zegt Karin, wat denk jij? Dan staat Karin op, ze loopt naar het raam, en ze trekt de gordijnen dicht.

Dus jij kijkt graag naar kutjes? Karin komt voor me staan. Ik kijk hoe Karin haar broek los knoopt, en deze verleidelijk en langzaam uit trekt.

Ze staat nu half naakt voor mij. Ze heeft alleen nog maar haar truitje aan. Ik kijk hoe Karin een stoel pakt. Ze gaat voor me zitten. Zonder wat te zeggen doet ze haar benen wijd, en gaat uitdagend voor me zitten, zodat ik goed zicht op haar kale kutje heb. Met een mond vol tanden kijk ik hoe Karin een vinger tussen haar gezwollen lippen laat glijden. Vind je dat geil, om naar mij te kijken?

Ze pakt een lip beet, en trekt er een beetje aan. Ik voel mijn pik kloppen in mijn te strak geworden broek. Zou je dat natte kutje wille proeven? Je tong diep tussen mijn zeiknatte lippen willen steken. Ik kijk hoe Karin even een vinger diep bij haar naar binnen laat glijden. Ik zak van de bank af, en ga tussen haar benen zitten.

Als ik mijn hoofd tussen haar benen wil steken, duwt ze hard mijn hoofd weg. Heb ik gezegd dat jij mij mocht likken? Je mag me pas likken als ik dat zeg, begrijp je? Ik knik weer van ja, en kijk hoe Karin met haar kutje speelt. Met haar andere hand glijd ze onder haar truitje, om met haar tepels te spelen. Dit is ongelofelijk geil. Ze heeft de controle over mij. He wind mij ontzettend op. Ik zie dat ze haar hand onder haar truitje vandaan haalt, en haar vingers aflikt.

Ik wil dat je gaat douchen, zegt ze streng. Karin staat op en pakt mijn arm beet en trekt me mee naar boven. Als we bij de douche staan, beveelt ze mij om mijzelf uit te kleden. Ik die gehoorzaam wat ze zegt. Karin blijft bij de deuropening staan kijken hoe ik mezelf was. Als ik klaar ben, droog ik mezelf af.

Ga maar op bed liggen, zegt ze nu op een lieve toon. Als ik spiernaakt op mijn rug bed lig, komt ze op me zitten. Ik voel haar kutje op mijn buik drukken. Karin leunt voorover, en legt mijn handen boven mijn hoofd, en bind deze aan de spijlen van het bed vast.

Zo, nu kan je niet meer weg, zegt ze lief. Dan stapt Karin van het bed af. Ik hoor dat ze het water weer aanzet, en ook onder de douche stapt. Na tien minuten komt Karin weer de slaapkamer ingelopen. Ze staat naakt voor het bed, als zij nog haar haren staat te drogen. Ze ziet er verdomt lekker uit. Da gooit ze de handdoek op de grond, en komt op me zitten.

Ze leunt voorover, haar mond vlak bij de mijne. Ik wilde je al zolang een keertje neuken, fluistert Karin. Ze zoent me teder op mijn mond. Ze trekt haar hoofd van mij weg, en geeft me een tik op mijn wang. Jij doet pas wat als ik het zeg! Ik knik, ik durf niks te zeggen. Dan spuugt Karin mij in mijn gezicht. Als je mijn speeksel wil, kun je het zo krijgen, zegt ze streng. Ze lacht even, en zakt dan een beetje naar beneden naar mijn tepels.

Ze likt en zuigt er heerlijk aan. Dan zet ze haar tanden in mijn knopjes. Een pijnscheut schiet door mijn tepels heen. Dan komt Karin weer rechtop zitten. Ze werkt zich naar boven, zodat ze vlak voor mijn gezicht zit. Ze gaat nu nog rechter op zitten, zodat haar kutje nu nog geen tien centimeter voor mijn mond is. Ik zie dat ze met haar borsten en tepels begint te spelen.

Dan laat ze een hand tussen haar benen glijden, en begint zichzelf te vingeren. Ik zie dat haar kutje zeiknat is. Zou je mijn kutje willen proeven? Graag, zeg ik met een hese stem. Dan zie ik hoe Karin twee vingers bij haar naar binnen glijden. Ze haalt haar natte vingers weer uit haar kutje, en duwt deze mijn mond in. Haar kutsap smaakt heerlijk zoet. Gulzig lik ik haar vingers af. Karin komt weer op me liggen. Ze houd haar mond dicht bij de mijne.

Ik wil je neuken, fluistert Karin. Ja, alsjeblieft smeek ik. Dan stapt Karin van het bed af, ze loopt naar de kast. Ik zie dat ze er een kust pik uit haalt. Een zwarte, met een riempje. Als Karin weer het bed op kruipt, komt ze bij mijn hooft zitten. Dan merk ik dat zij die kunstpik op mijn gezicht bind.

Aan de andere kant van dat ding, zit een zacht stuk rubber dat ik tussen mijn tanden moet zetten. Als zij die kunst pik vast heeft zitten, komt Karin boven mij staan.

Dan laat ze zichzelf langzaam over die kunst pik glijden, tot mijn neus haar clit raakt. Ze begint mij nu langzaam te neuken. Dit is een gruwelijk geil gezicht, haar drijfnatte kut vlakvoor mijn ogen, die aan het neuken is.

Maar ondertussen vind ik het ook ontzettend gemeen, dat niet mijn pik geneukt wordt. Ik kijk hoe haar kutje natter en natter word. Ik zie dat ze een vinger over haar clitje wrijft. Ik voel een straaltje kutsap over mijn wang lopen. Karin begint heftiger te bewegen. Ik merk dat haar kutje nog natter word. O, wat zou ik graag die sappen van haar kutje likken. Dan stopt Karin met neuken. Langzaam laat zij de kunstpik uit haar druipende kut glijden.

Karin maakt de kunstpik weer los van mijn gezicht. Eindelijk kan ik weer vrij ademen. Karin kust me teder op mijn mond. Zou je me willen likken? Karin draait zich om, en komt met haar billen naar mij toe zitten. Ze positioneert haar kutje vlak boven mijn gezicht. Ik zie haar dikgezwollen lippen. Als ik net met mijn puntje van mijn tong haar kutje raak, trekt zij haar kutje van mij af om mij te pesten. Je mag alleen mijn kontje likken! Gehoorzaam doe ik wat ze zegt.

Voorzichtig lik ik haar kontje. Als ik me niet meer in kan houden, lik ik even over haar drijfnatte kut. Haar sappen smaken heerlijk zoet.

Dus jij wil mijn kutje likken? Dan duwt ze haar kut hard op mijn mond, en begint met haar kutje over mijn gezicht te wrijven. Ik krijg haast geen lucht meer, maar ik lik wat ik kan. Mijn gezicht is nat van haar geil. Af en toe geeft Karin mij de gelegenheid om een hap lucht te pakken, voordat zij haar kutje weer hard op mijn gezicht drukt.

Karin komt van mijn gezicht af. Vond je mijn kutje lekker? Ik ben gek op je kut sappen, zeg ik zacht. Karin gaat weer op me zitten, ze wrijft haar natte kut over mijn pik.

Ik voel dat ik niet veel meer nodig heb om klaar te komen. Waag het niet om je pik leeg te spuiten snauwt Karin fel. Je mag pas komen als ik het je zeg. Ik knik van ja. Dan voel ik hoe mijn pik diep in Karins natte kutje verdwijnt. Ik sla een kreet uit van genot. Karin begint mij langzaam te neuken. Waag het niet om mijn kutje vol te spuiten, herhaald ze nog eens. Dan spuugt ze in mijn gezicht, en slaat ze met haar vlakke hand op mijn wang. Tergend langzaam neukt ze door.

Ze zorgt er voor dat ik op het randje van mijn orgasme blijf hangen. Dan laat Karin mijn pik uit haar kutje glijden. Ze zakt naar beneden, en likt mijn pik af.

Ze stapt van het bed af, en loopt naar de kast.

...

Neuken beffen pijpen prive escort utrecht

Ik wist dat dit een geile middag zou worden, ik had mijn korte spijkerrokje aangetrokken, en een wit blouseje waar ik bewust geen bh onder droeg. Ik rolde de tuinslang uit en vertelde Jeroen dat dit een spannende dag zou worden, langzaam begon ik hem nat te spuiten terwijl ikzelf ook niet droog bleef waardoor mijn ronde borsten van grote b cup, goed te zien waren.

Ik deed mijn slipje uit en liet wat koud water over mijn natte warme lipjes stromen.. Toen wreef ik met mijn hand langs het bolletje onder zijn buik, hij reageerde erop met een luid gehinnik.

Vervolgens zette ik de koude straal erop en zag zijn lul groeien tot een enorme dikke staaf. Ik draaide de kraan dicht en ging onder zijn buik zitten, mijn handen gleden langs zijn grote dikke lul omlaag, ik pakte het topje vast en deed het in mijn mond, zachtjes begon ik eraan te zuigen terwijl mijn andere hand nog steeds op en neer ging langs die enorme staaf..

Jeroen werd wat onrustig en stijgerde een keertje, terwijl ik op zijn eikel bleef zuigen liet ik een hand onder mijn rokje zakken, ik kon me niet herinneren dat ik ooit zo nat was geweest. Ik begon mezelf te vingeren, eerst met een vinger, toen met 2, 3, Mijn kutje was al aardig opgerekt toen de grote bak op wieltjes zag staan die we met voeren vaak gebruikte.

Ik had nu zijn lekkere stijve lul gevoeld en geproefd, maar wilde hem het liefst in me voelen. Ik sloot de deksel van de bak, en reed deze onder jeroen, met mijn onderrug lag ik op de bak, terwijl een van mijn handen achter me op de grond leunde, ik sloeg mijn benen om jeroen, en liet zijn staaf die ik eerder met wat glijmiddel ingesmeerd had tussen mijn benen door glijden, steeds gleed die dikke geile staaf langs mijn gezwollen clitje, het was zo lekker dat ik voelde dat ik bijna kwam, die geile hengst wachtte natuurlijk op het moment waarom hij met zijn dikke lul een druipende kut in kon..

Ik wreef het topje van zijn pik nu tussen mijn lipjes door, mijn kutje stond open van geilheid en kutsappen dropen naar buiten, mijn onderlichaam kronkelde van genot..

Maar toen ging er wat mis, ik liet het topje van Jeroens lul langs mijn kutgaatje glijden, hij voelde waarschijnlijk dat hij dieper kon en gaf een stootje.. Een klein stukje van zijn dikke glibberige staaf gleed in mijn kutje, ik gilde, een pijnscheut ging door mijn lijf, maar Jeroen ging door, na een paar stoten zat een gedeelte van zijn glibberpik in mijn warme kutje.

De pijn ging weg en ik begon aan het lekkere gevoel te wennen, met al mijn vriendjes was seks nog nooit zo lekker geweest, en het idee dat ik nog de hele week voor me had maakte me nog geiler, kronkelend en kreunend kwam ik klaar, Jeroen bleef lekker stoten, tot ook hij klaarkwam en een grote lading warm sperma in me spoot, toen trok hij terug, ik stond op en reed de bak naast hem, ik maakte het touw los en ging wijdbeens op het hek zitten, met mijn beide voeten achter een lagere balk geklemd.

Ik ging met mijn hand langs mijn druipende kutje, en liet Jeroen het geil van mijn hand likken, toen lokte ik zijn hoofd tussen mijn benen en liet hem met zijn lekker grote tong tussen mijn benen door likken, het was heerlijk! Nagenietend van die neukbeurt zat ik nog even zo op het hek. Toen ik weer schoon was tussen mijn benen bracht ik Jeroen terug naar zijn weitje en gaf hem wat extra lekkers, ik ruimde de boel op en ging naar huis voor een heerlijk warme douche, met de gedachte dat er nog een hele week in het verschiet lag.

Net Mobiel  -  Opwindend. Net Webcams  -  Opwindend. De volgende foto is een close-up van haar kutje. Wow, denk ik bij mezelf, wat een lekkere gleuf. Ik zie duidelijk op deze foto, het geil van haar kutje druipen. Hier wordt je zeker wel geil van, zegt Karin. Je zit zo naar die foto te staren.

Dat kan je wel zeggen, ja, stamel ik. Dan voel ik de hand van Karin over mijn been richting mijn kruis glijden. Ze wrijft even over die flinke bobbel in mijn broek. Zo, die is flink gegroeid, zegt Karin, wat denk jij? Dan staat Karin op, ze loopt naar het raam, en ze trekt de gordijnen dicht. Dus jij kijkt graag naar kutjes? Karin komt voor me staan. Ik kijk hoe Karin haar broek los knoopt, en deze verleidelijk en langzaam uit trekt.

Ze staat nu half naakt voor mij. Ze heeft alleen nog maar haar truitje aan. Ik kijk hoe Karin een stoel pakt. Ze gaat voor me zitten. Zonder wat te zeggen doet ze haar benen wijd, en gaat uitdagend voor me zitten, zodat ik goed zicht op haar kale kutje heb. Met een mond vol tanden kijk ik hoe Karin een vinger tussen haar gezwollen lippen laat glijden. Vind je dat geil, om naar mij te kijken? Ze pakt een lip beet, en trekt er een beetje aan. Ik voel mijn pik kloppen in mijn te strak geworden broek.

Zou je dat natte kutje wille proeven? Je tong diep tussen mijn zeiknatte lippen willen steken. Ik kijk hoe Karin even een vinger diep bij haar naar binnen laat glijden. Ik zak van de bank af, en ga tussen haar benen zitten. Als ik mijn hoofd tussen haar benen wil steken, duwt ze hard mijn hoofd weg. Heb ik gezegd dat jij mij mocht likken? Je mag me pas likken als ik dat zeg, begrijp je?

Ik knik weer van ja, en kijk hoe Karin met haar kutje speelt. Met haar andere hand glijd ze onder haar truitje, om met haar tepels te spelen. Dit is ongelofelijk geil. Ze heeft de controle over mij. He wind mij ontzettend op. Ik zie dat ze haar hand onder haar truitje vandaan haalt, en haar vingers aflikt.

Ik wil dat je gaat douchen, zegt ze streng. Karin staat op en pakt mijn arm beet en trekt me mee naar boven. Als we bij de douche staan, beveelt ze mij om mijzelf uit te kleden. Ik die gehoorzaam wat ze zegt. Karin blijft bij de deuropening staan kijken hoe ik mezelf was.

Als ik klaar ben, droog ik mezelf af. Ga maar op bed liggen, zegt ze nu op een lieve toon. Als ik spiernaakt op mijn rug bed lig, komt ze op me zitten.

Ik voel haar kutje op mijn buik drukken. Karin leunt voorover, en legt mijn handen boven mijn hoofd, en bind deze aan de spijlen van het bed vast. Zo, nu kan je niet meer weg, zegt ze lief.

Dan stapt Karin van het bed af. Ik hoor dat ze het water weer aanzet, en ook onder de douche stapt. Na tien minuten komt Karin weer de slaapkamer ingelopen. Ze staat naakt voor het bed, als zij nog haar haren staat te drogen.

Ze ziet er verdomt lekker uit. Da gooit ze de handdoek op de grond, en komt op me zitten. Ze leunt voorover, haar mond vlak bij de mijne. Ik wilde je al zolang een keertje neuken, fluistert Karin. Ze zoent me teder op mijn mond. Ze trekt haar hoofd van mij weg, en geeft me een tik op mijn wang. Jij doet pas wat als ik het zeg! Ik knik, ik durf niks te zeggen.

Dan spuugt Karin mij in mijn gezicht. Als je mijn speeksel wil, kun je het zo krijgen, zegt ze streng. Ze lacht even, en zakt dan een beetje naar beneden naar mijn tepels. Ze likt en zuigt er heerlijk aan. Dan zet ze haar tanden in mijn knopjes. Een pijnscheut schiet door mijn tepels heen. Dan komt Karin weer rechtop zitten. Ze werkt zich naar boven, zodat ze vlak voor mijn gezicht zit. Ze gaat nu nog rechter op zitten, zodat haar kutje nu nog geen tien centimeter voor mijn mond is.

Ik zie dat ze met haar borsten en tepels begint te spelen. Dan laat ze een hand tussen haar benen glijden, en begint zichzelf te vingeren. Ik zie dat haar kutje zeiknat is. Zou je mijn kutje willen proeven?

Graag, zeg ik met een hese stem. Dan zie ik hoe Karin twee vingers bij haar naar binnen glijden. Ze haalt haar natte vingers weer uit haar kutje, en duwt deze mijn mond in. Haar kutsap smaakt heerlijk zoet. Gulzig lik ik haar vingers af. Karin komt weer op me liggen. Ze houd haar mond dicht bij de mijne. Ik wil je neuken, fluistert Karin.

Ja, alsjeblieft smeek ik. Dan stapt Karin van het bed af, ze loopt naar de kast. Ik zie dat ze er een kust pik uit haalt. Een zwarte, met een riempje. Als Karin weer het bed op kruipt, komt ze bij mijn hooft zitten. Dan merk ik dat zij die kunstpik op mijn gezicht bind. Aan de andere kant van dat ding, zit een zacht stuk rubber dat ik tussen mijn tanden moet zetten.

Als zij die kunst pik vast heeft zitten, komt Karin boven mij staan. Dan laat ze zichzelf langzaam over die kunst pik glijden, tot mijn neus haar clit raakt. Ze begint mij nu langzaam te neuken. Dit is een gruwelijk geil gezicht, haar drijfnatte kut vlakvoor mijn ogen, die aan het neuken is. Maar ondertussen vind ik het ook ontzettend gemeen, dat niet mijn pik geneukt wordt.

Ik kijk hoe haar kutje natter en natter word. Ik zie dat ze een vinger over haar clitje wrijft. Ik voel een straaltje kutsap over mijn wang lopen. Karin begint heftiger te bewegen. Ik merk dat haar kutje nog natter word. O, wat zou ik graag die sappen van haar kutje likken.

Dan stopt Karin met neuken. Langzaam laat zij de kunstpik uit haar druipende kut glijden. Karin maakt de kunstpik weer los van mijn gezicht. Eindelijk kan ik weer vrij ademen. Karin kust me teder op mijn mond. Zou je me willen likken? Karin draait zich om, en komt met haar billen naar mij toe zitten. Ze positioneert haar kutje vlak boven mijn gezicht. Ik zie haar dikgezwollen lippen. Als ik net met mijn puntje van mijn tong haar kutje raak, trekt zij haar kutje van mij af om mij te pesten.

Je mag alleen mijn kontje likken! Gehoorzaam doe ik wat ze zegt. Voorzichtig lik ik haar kontje. Als ik me niet meer in kan houden, lik ik even over haar drijfnatte kut. Haar sappen smaken heerlijk zoet. Dus jij wil mijn kutje likken? Dan duwt ze haar kut hard op mijn mond, en begint met haar kutje over mijn gezicht te wrijven. Ik krijg haast geen lucht meer, maar ik lik wat ik kan.

Mijn gezicht is nat van haar geil. Af en toe geeft Karin mij de gelegenheid om een hap lucht te pakken, voordat zij haar kutje weer hard op mijn gezicht drukt. Karin komt van mijn gezicht af. Vond je mijn kutje lekker? Ik ben gek op je kut sappen, zeg ik zacht. Karin gaat weer op me zitten, ze wrijft haar natte kut over mijn pik. Ik voel dat ik niet veel meer nodig heb om klaar te komen.

Waag het niet om je pik leeg te spuiten snauwt Karin fel. Je mag pas komen als ik het je zeg. Ik knik van ja. Dan voel ik hoe mijn pik diep in Karins natte kutje verdwijnt. Ik sla een kreet uit van genot.


druipende kut de kut van de buurvrouw

Ze vroegen me of ik die week op de paarden zou kunnen passen. Natuurlijk zei ik hier geen nee tegen, iedere avond dacht ik aan hoe ik eindelijk aan die lekkere paardenpik zou kunnen voelen. Na twee weken was het zo ver, ik stond op het zandpad de auto van de buren uit te zwaaien met een ontzettend natte plek tussen mijn benen. De auto was nog niet uit het zicht toen ik snel naar binnen liep, ik pakte het halster van Jeroen en liep naar zijn kleine weitje aan de zijkant van het schuurtje, Jeroen kwam me al tegemoet gelopen, en ik deed hem zijn halster om voordat ik het hek opendeed.

Met zijn hoofd in de lucht en zijn borst vooruit trok hij me mee, gelukkig wist ik de controle over hem terug te krijgen en zette ik hem vast aan het hek achter het schuurtje, hier kon niemand ons zien. Ik wist dat dit een geile middag zou worden, ik had mijn korte spijkerrokje aangetrokken, en een wit blouseje waar ik bewust geen bh onder droeg.

Ik rolde de tuinslang uit en vertelde Jeroen dat dit een spannende dag zou worden, langzaam begon ik hem nat te spuiten terwijl ikzelf ook niet droog bleef waardoor mijn ronde borsten van grote b cup, goed te zien waren. Ik deed mijn slipje uit en liet wat koud water over mijn natte warme lipjes stromen.. Toen wreef ik met mijn hand langs het bolletje onder zijn buik, hij reageerde erop met een luid gehinnik. Vervolgens zette ik de koude straal erop en zag zijn lul groeien tot een enorme dikke staaf.

Ik draaide de kraan dicht en ging onder zijn buik zitten, mijn handen gleden langs zijn grote dikke lul omlaag, ik pakte het topje vast en deed het in mijn mond, zachtjes begon ik eraan te zuigen terwijl mijn andere hand nog steeds op en neer ging langs die enorme staaf.. Jeroen werd wat onrustig en stijgerde een keertje, terwijl ik op zijn eikel bleef zuigen liet ik een hand onder mijn rokje zakken, ik kon me niet herinneren dat ik ooit zo nat was geweest.

Ik begon mezelf te vingeren, eerst met een vinger, toen met 2, 3, Mijn kutje was al aardig opgerekt toen de grote bak op wieltjes zag staan die we met voeren vaak gebruikte. Ik had nu zijn lekkere stijve lul gevoeld en geproefd, maar wilde hem het liefst in me voelen.

Ik sloot de deksel van de bak, en reed deze onder jeroen, met mijn onderrug lag ik op de bak, terwijl een van mijn handen achter me op de grond leunde, ik sloeg mijn benen om jeroen, en liet zijn staaf die ik eerder met wat glijmiddel ingesmeerd had tussen mijn benen door glijden, steeds gleed die dikke geile staaf langs mijn gezwollen clitje, het was zo lekker dat ik voelde dat ik bijna kwam, die geile hengst wachtte natuurlijk op het moment waarom hij met zijn dikke lul een druipende kut in kon..

Ik wreef het topje van zijn pik nu tussen mijn lipjes door, mijn kutje stond open van geilheid en kutsappen dropen naar buiten, mijn onderlichaam kronkelde van genot.. Maar toen ging er wat mis, ik liet het topje van Jeroens lul langs mijn kutgaatje glijden, hij voelde waarschijnlijk dat hij dieper kon en gaf een stootje..

Een klein stukje van zijn dikke glibberige staaf gleed in mijn kutje, ik gilde, een pijnscheut ging door mijn lijf, maar Jeroen ging door, na een paar stoten zat een gedeelte van zijn glibberpik in mijn warme kutje.

De pijn ging weg en ik begon aan het lekkere gevoel te wennen, met al mijn vriendjes was seks nog nooit zo lekker geweest, en het idee dat ik nog de hele week voor me had maakte me nog geiler, kronkelend en kreunend kwam ik klaar, Jeroen bleef lekker stoten, tot ook hij klaarkwam en een grote lading warm sperma in me spoot, toen trok hij terug, ik stond op en reed de bak naast hem, ik maakte het touw los en ging wijdbeens op het hek zitten, met mijn beide voeten achter een lagere balk geklemd.

Zo, die is flink gegroeid, zegt Karin, wat denk jij? Dan staat Karin op, ze loopt naar het raam, en ze trekt de gordijnen dicht. Dus jij kijkt graag naar kutjes? Karin komt voor me staan. Ik kijk hoe Karin haar broek los knoopt, en deze verleidelijk en langzaam uit trekt.

Ze staat nu half naakt voor mij. Ze heeft alleen nog maar haar truitje aan. Ik kijk hoe Karin een stoel pakt. Ze gaat voor me zitten. Zonder wat te zeggen doet ze haar benen wijd, en gaat uitdagend voor me zitten, zodat ik goed zicht op haar kale kutje heb.

Met een mond vol tanden kijk ik hoe Karin een vinger tussen haar gezwollen lippen laat glijden. Vind je dat geil, om naar mij te kijken? Ze pakt een lip beet, en trekt er een beetje aan. Ik voel mijn pik kloppen in mijn te strak geworden broek. Zou je dat natte kutje wille proeven?

Je tong diep tussen mijn zeiknatte lippen willen steken. Ik kijk hoe Karin even een vinger diep bij haar naar binnen laat glijden. Ik zak van de bank af, en ga tussen haar benen zitten. Als ik mijn hoofd tussen haar benen wil steken, duwt ze hard mijn hoofd weg. Heb ik gezegd dat jij mij mocht likken? Je mag me pas likken als ik dat zeg, begrijp je? Ik knik weer van ja, en kijk hoe Karin met haar kutje speelt. Met haar andere hand glijd ze onder haar truitje, om met haar tepels te spelen.

Dit is ongelofelijk geil. Ze heeft de controle over mij. He wind mij ontzettend op. Ik zie dat ze haar hand onder haar truitje vandaan haalt, en haar vingers aflikt. Ik wil dat je gaat douchen, zegt ze streng. Karin staat op en pakt mijn arm beet en trekt me mee naar boven. Als we bij de douche staan, beveelt ze mij om mijzelf uit te kleden. Ik die gehoorzaam wat ze zegt. Karin blijft bij de deuropening staan kijken hoe ik mezelf was.

Als ik klaar ben, droog ik mezelf af. Ga maar op bed liggen, zegt ze nu op een lieve toon. Als ik spiernaakt op mijn rug bed lig, komt ze op me zitten. Ik voel haar kutje op mijn buik drukken. Karin leunt voorover, en legt mijn handen boven mijn hoofd, en bind deze aan de spijlen van het bed vast.

Zo, nu kan je niet meer weg, zegt ze lief. Dan stapt Karin van het bed af. Ik hoor dat ze het water weer aanzet, en ook onder de douche stapt. Na tien minuten komt Karin weer de slaapkamer ingelopen. Ze staat naakt voor het bed, als zij nog haar haren staat te drogen. Ze ziet er verdomt lekker uit. Da gooit ze de handdoek op de grond, en komt op me zitten.

Ze leunt voorover, haar mond vlak bij de mijne. Ik wilde je al zolang een keertje neuken, fluistert Karin. Ze zoent me teder op mijn mond. Ze trekt haar hoofd van mij weg, en geeft me een tik op mijn wang.

Jij doet pas wat als ik het zeg! Ik knik, ik durf niks te zeggen. Dan spuugt Karin mij in mijn gezicht. Als je mijn speeksel wil, kun je het zo krijgen, zegt ze streng. Ze lacht even, en zakt dan een beetje naar beneden naar mijn tepels. Ze likt en zuigt er heerlijk aan. Dan zet ze haar tanden in mijn knopjes.

Een pijnscheut schiet door mijn tepels heen. Dan komt Karin weer rechtop zitten. Ze werkt zich naar boven, zodat ze vlak voor mijn gezicht zit. Ze gaat nu nog rechter op zitten, zodat haar kutje nu nog geen tien centimeter voor mijn mond is.

Ik zie dat ze met haar borsten en tepels begint te spelen. Dan laat ze een hand tussen haar benen glijden, en begint zichzelf te vingeren. Ik zie dat haar kutje zeiknat is. Zou je mijn kutje willen proeven? Graag, zeg ik met een hese stem. Dan zie ik hoe Karin twee vingers bij haar naar binnen glijden. Ze haalt haar natte vingers weer uit haar kutje, en duwt deze mijn mond in.

Haar kutsap smaakt heerlijk zoet. Gulzig lik ik haar vingers af. Karin komt weer op me liggen. Ze houd haar mond dicht bij de mijne. Ik wil je neuken, fluistert Karin. Ja, alsjeblieft smeek ik. Dan stapt Karin van het bed af, ze loopt naar de kast. Ik zie dat ze er een kust pik uit haalt. Een zwarte, met een riempje. Als Karin weer het bed op kruipt, komt ze bij mijn hooft zitten. Dan merk ik dat zij die kunstpik op mijn gezicht bind. Aan de andere kant van dat ding, zit een zacht stuk rubber dat ik tussen mijn tanden moet zetten.

Als zij die kunst pik vast heeft zitten, komt Karin boven mij staan. Dan laat ze zichzelf langzaam over die kunst pik glijden, tot mijn neus haar clit raakt. Ze begint mij nu langzaam te neuken. Dit is een gruwelijk geil gezicht, haar drijfnatte kut vlakvoor mijn ogen, die aan het neuken is.

Maar ondertussen vind ik het ook ontzettend gemeen, dat niet mijn pik geneukt wordt. Ik kijk hoe haar kutje natter en natter word. Ik zie dat ze een vinger over haar clitje wrijft. Ik voel een straaltje kutsap over mijn wang lopen. Karin begint heftiger te bewegen. Ik merk dat haar kutje nog natter word. O, wat zou ik graag die sappen van haar kutje likken. Dan stopt Karin met neuken. Langzaam laat zij de kunstpik uit haar druipende kut glijden.

Karin maakt de kunstpik weer los van mijn gezicht. Eindelijk kan ik weer vrij ademen. Karin kust me teder op mijn mond. Zou je me willen likken? Karin draait zich om, en komt met haar billen naar mij toe zitten. Ze positioneert haar kutje vlak boven mijn gezicht.

Ik zie haar dikgezwollen lippen. Als ik net met mijn puntje van mijn tong haar kutje raak, trekt zij haar kutje van mij af om mij te pesten. Je mag alleen mijn kontje likken!

Gehoorzaam doe ik wat ze zegt. Voorzichtig lik ik haar kontje. Als ik me niet meer in kan houden, lik ik even over haar drijfnatte kut. Haar sappen smaken heerlijk zoet. Dus jij wil mijn kutje likken? Dan duwt ze haar kut hard op mijn mond, en begint met haar kutje over mijn gezicht te wrijven. Ik krijg haast geen lucht meer, maar ik lik wat ik kan.

Mijn gezicht is nat van haar geil. Af en toe geeft Karin mij de gelegenheid om een hap lucht te pakken, voordat zij haar kutje weer hard op mijn gezicht drukt. Karin komt van mijn gezicht af. Vond je mijn kutje lekker? Ik ben gek op je kut sappen, zeg ik zacht. Karin gaat weer op me zitten, ze wrijft haar natte kut over mijn pik. Ik voel dat ik niet veel meer nodig heb om klaar te komen. Waag het niet om je pik leeg te spuiten snauwt Karin fel.

Je mag pas komen als ik het je zeg. Ik knik van ja. Dan voel ik hoe mijn pik diep in Karins natte kutje verdwijnt. Ik sla een kreet uit van genot. Karin begint mij langzaam te neuken. Waag het niet om mijn kutje vol te spuiten, herhaald ze nog eens. Dan spuugt ze in mijn gezicht, en slaat ze met haar vlakke hand op mijn wang. Tergend langzaam neukt ze door.

Ze zorgt er voor dat ik op het randje van mijn orgasme blijf hangen. Dan laat Karin mijn pik uit haar kutje glijden. Ze zakt naar beneden, en likt mijn pik af. Ze stapt van het bed af, en loopt naar de kast.

...Body to body massage almere 2 pikken in 1 kut


Sex massage noord holland nueken nl


Een kutje van een jarig kind had ik echter nog nooit geneukt. Kan ze een pik van mijn afmetingen wel hebben, is wat ik me afvroeg. Wacht als je eerst je pik wat glad maakt met mijn kutsap, want ik ben intussen ook zeiknat van de aanblik van je heerlijke lul; dan glijdt ie zo bij haar naar binnen.

Ik maakte m'n hand goed nat en smeerde het over m'n lul. Ook smeerde ik wat asl glijmiddel in Manon’s kutje en plaatste toen m'n eikel voorzichtig tussen haar schaamlipjes. Tessa hielp me door naar schaamlipjes wat uit elkaar te trekken.

Ik drukte door en m'n pik gleed in haar heerlijke kinderkutje. De binnenzijde van haar schede en haar baarmoeder voelde fluweelzacht aan en haar kutje zat als een strakke handschoen om m'n lul. Ik voelde dat m'n eikel tegen de achterzijde van haar baarmoeder kwam.

Voorzichtig gaf ik haar wat stootjes met m'n van geilheid superharde lul. Tessa frommelde op een gegeven moment een vinger tussen m'n pik en haar kutje en masseerde Manon’s klitje. Door deze extra stimulatie kwamen de genotprikkels bij Manon als een storm over haar heen. Ze begon na een tijdje te hijgen en te kreunen en de spieren in haar buik en bekken deden haar sidderen en schokken van genot.

Het kronkelen en kreunen van Manon gaven zulke sterke impulsen aan m'n geilheid dat ik steeds harder in haar kutje stootte. Haar gekreun en gehijg ging over in regelrecht gejank. Door het neuken van haar dochtertje raakte Tessa zelf ook steeds meer in een staat van opwinding. Ze begon vuile, platvloerse taal uit te slaan. Neuk die pikgeile slet. Laat haar je lul maar goed voelen Spuit die kut vol Neuk haar zoals ze nog nooit geneukt is Maak je geile moeder klaar.

Bij iedere stoot spuit ik een nieuwe lading zaad in haar baarmoeder. Ik kwam klaar zoals ik nog nooit was klaargekomen. Verzadigd door genot zeeg ik met m'n pik begraven in haar kutje ineen.

Tot m'n eigen verbazing voelde ik dat m'n pik niet eens verslapte. Kennelijk was ik zo geil dat ik verborgen reserves had.

Ik gaf Manon de tijd om wat op adem te komen en begon haar toen opnieuw te neuken. De lading zaad in haar kutje maakte soppende en slurpende geluiden bij het verder neuken. Het zaad welde op langs m’n lul terwijl deze in en uit haar kutje gleed. Tessa ving het met haar hand en vingers op en liet Manon het oplikken. Na een tijdje begon Manon opnieuw heftig klaar te komen en na een paar orgasmen gaf Tessa me een klap op m'n kont. Geef niet al je geil aan die meid; nu wil ik ontiegelijk gepakt worden.

Daar baal ik van. Maar je kunt vannacht Manon wel bij je houden; je zal haar ongetwijfeld nog een keertje willen naaien. Jezus, wat heeft dat wijf een geile kut, dacht ik. Van die lubberende schaamlippen en een dikke clitoris, die net op een klein pikkie leek. Manon ging schrijlings met haar van zaad druipende kutje boven Tessa’s gezicht zitten, zodat haar moeder haar kutje kon uitlikken.

Ik begon Tessa’s kut te masseren; eerst met een paar vingers, en toen maakte ik een vuist. Ik ging steeds dieper in haar neukgrot. Met m'n andere hand kneep ik in haar klitje. Ze kwam nu helemaal in extase, jankte, kronkelde en schokte alsof ze een toeval had.

Opeens kreeg ik een straal kutsap in m'n smoel; Godverdomme, die slet ejaculeerde zoals ik nog nooit bij een wijf had meegemaakt. Het ene orgasme volgde op de andere. Ik trok me hand uit haar kut en ramde gelijk m’n weer keihard geworden lul bij haar naar binnen. Ik stootte in haar alsof ik een muur moest slopen. Ze krijste toen ik haar klaar neukte. Op een gegeven moment spoot ik een lading zaad diep in haar hoerige moederkut.

Verzadigd tot in m'n tenen rolde ik van Tessa af. Manon dook gelijk tussen haar moeder’s dijen en begon haar sappige kut uit te likken en m'n zaad op te slurpen. Wat zag het er ongelooflijk smerig en geil uit om die griet zo luid en enthousiast op de kleddernatte scheur van haar eigen moeder te zien zuigen. En om te zien hoe die vrouw daarvan genoot; haar kut smerig wentelend en stotend tegen het kleverige gezichtje van dat jonge meisje.

We bleven alle drie nog een kwartiertje liggen om weer op krachten te komen. Manon op mijn buik met haar hoofd naar beneden en haar kutje vlak voor m'n mond, zodat ik haar kon likken en zij kon sabbelde op m'n slappe pik. Zal je lief voor Peter zijn? Nu kan ik je Jus d’orange, appelsap of sperma aanbieden. Ik pakte een handdoek. Speelde hij ook met je kutje? Wil jij ook dat mama en ik geen broekje aan hebben? Ze was slank met lange benen. Had de tieten van een meisje van dertien met daarop opvallend grote, echt duimdikke tepels.

Het kastanjebruine haar droeg ze strak naar achteren met een massa pijpenkrullen in de nek. Haar wenk- brauwen had ze volledig weggeschoren; de lippen altijd bruinrood gekleurd, ongeveer in de kleur van het haar.

Steeds droeg ze chique, aansluitende kleding, die haar ranke figuur benadrukte. Kokerrokken en naaldhakken met hooggesloten, strakke truitjes, waarin haar dikke spenen geprononceerd stonden afgetekend. Steeds als ik haar zag, kostte het me moeite om mijn blik los te rukken van die geile, harde knoppen in haar truitje. Ze sprak met een donkere, bijna mannelijke stem, die altijd wat geaffecteerd klonk. En soms, als ik me in haar lijf verlustigde, meende ik haar grote, bruine ogen in mijn kruis te voelen branden.

Alsof ze dwars door m"n broek heen keek. Mijn jongenspik verstijfde dan zonder dat ik er ook maar iets aan kon doen en ik kleurde tot achter mijn oren. Ik vond haar een goddelijk wijf om te zien. Ik geilde op haar.

Dikwijls trok ik me af met haar in gedachten Het boekje dat Floris me had meegegeven bevatte de schunnigste plaatjes die ik ooit had gezien. Zeer gedetailleerde tekeningen van mannen en vrouwen die op alle mogelijke en onmogelijke manieren met elkaar geilden. De vrouwen hadden jaren twintig kapsels en droegen nylons.

Hun tieten waren klein met duimdikke spenen. De mannen waren zonder uitzondering voorzien van enorme pikken, die dik, stijf en enigszins omhoog gebogen uit hun kruis staken. En allemaal, mannen en vrouwen, waren ze zonder schaamhaar, zodat er geen interessant detail verloren ging en je de pikken goed in de kutten kon zien zitten.

De kutlippen strak gespannen rond de stam. Floris had het boekje in de boekenkast van zijn vader gevonden. Het was verstopt achter een dikke, zware encyclopedie. Hij liet het me zien, toen hij een keer alleen thuis was. Moet je die eens zien. Die aan de voorkant zat er helemaal tot aan de kloten in. De vent aan de achterkant had alleen nog zijn eikel in de reet van het wijf. Er moest zo te zien nog een geweldig stuk naar binnen. In haar rechterhand had ze de spuitende pik van een derde gozer, die zijn lading recht in haar smoel loosde.

Hij maakte zijn broek open en trok zijn stijve leuter naar buiten. Die van hem was veel groter dan de mijne. Maar ja, hij was ook al vijftien.

Ik liet m'n tong om zijn eikel spelen. Zo deed Floris het ook bij mij als hij me afzoog en ik kwam er heel gemakkelijk op klaar. Floris genoot er kennelijk ook van.

Ik hoorde hoe hij kreunde en voelde zijn handen in mijn haar klauwen. Hij zakte iets door zijn knieen en maakte met zijn onderlijf soepele neukbewegingen. Echt lekker vond ik sperma niet, maar ik had er ook geen hekel aan.

Ik had Floris al zo vaak afgezogen Het was een heerlijk boekje. Onwijs lekker om me bij af te trekken. Ik zat op m'n kamer met de broek ver open en m'n snaarstijve jongenspik in de hand. Het voorgeil stroomde me over de vingers. Door het open raam hoorde ik mijn moeder praten.

Ze zat in de tuin. Tegen wie had ze het? De stem leek op die van tante Fien. Ik kon niet horen waarover ze het hadden. Alleen flarden drongen tot me door. Wat een lekkere plaatjes waren het toch. Deze wijven zagen er heel anders uit dan Ina van der Wal en haar moeder.

Die waren allebei behoorlijk mollig en ze hadden zware uiers. Deze waren heel slank en heel decadent. Hoe zou het voelen als ik mijn pik in de geile kut van zo'n wijf zou steken?

Ik liet m'n stijve lul snel los en vocht tegen een opkomend orgasme. Ik wilde nog niet klaarkomen. Dat ene plaatje op bladzijde 19 wilde ik nog zien. Daarop wilde ik mijn geil spuiten. Dat plaatje waarop zo'n lekker, strak wijf zichzelf neukte met een grote zwarte dildo.

Met een van geilheid vertrokken gezicht stootte ze het monsterlijke apparaat met twee handen tegelijk diep in haar wijd open kut, terwijl een naakte vent voor haar stond en zijn enorme paal voor haar aftrok. Jezus, wat geil om te zien. Ik bekeek het prentje met intense aandacht.

Elk detail zoog ik gretig in me op. Waar deed dat gezicht me toch aan denken? Het kwam me op de een of andere manier zo bekend voor. Opeens wist ik het. Dat wijf leek verdomme op tante Fien! Dat ik dat niet eerder had opgemerkt! Hoe meer ik naar het plaatje keek, hoe meer het op mijn sexy tante begon te lijken. Zou tante Fien zichzelf ook naaien met zo'n joekel van een pik?

Dat zou ik wel eens willen zien. Wat zou dat geil zijn. Ik wil zien hoe mijn geile tante zichzelf naait. Ik ga me voor je aftrekken. Ik ga mijn geil recht in je smoel spuiten. Tante Fien stond op de drempel. Glimlachend leunde ze tegen de deurpost en kneep speels in een tepel die haast door haar truitje priemde. Ik keek haar aan, volkomen verstard van schrik.

Mijn orgasme kon ik niet meer tegenhouden. Met ogen groot van de paniek kwam ik klaar. Dikke stralen geil schoten uit mijn pik over m'n handen, over m'n broek. Het bleef maar doorgaan. Een eeuwigheid leek het te duren. En al die tijd stond tante Fien daar en keek naar me.

Toen deed ze de deur achter zich dicht en kwam op me toe. Moet je je broek eens zien! Zullen we dat eerst eens even schoonmaken voordat je moeder het ziet? Ze ging naar de badkamer en kwam terug met een nat gemaakte handdoek. Zonder iets te zeggen begon ze de spermaklodders te deppen. Het was leuk om je zo bezig te zien,' zei ze en er klonk bewondering in haar stem door.

Dan ga je lekker veel geil spuiten. Wijven houden van veel geil. Hoe kwam dat zo? Ze ging op de rand van mijn tafel zitten en zette een voet op de stoel. Het kostte me geen enkele moeite om vanaf het lage bed onder haar nauwe, opgeschoven rok te kijken. De brede boorden ervan kon ik zien, evenals haar slanke, blanke dijen erboven. Wat verder weg onder haar rok schemerde het donkere driehoekje van haar broekje. Ik kan me goed voorstellen dat je daar een stijve pik van krijgt.

Zal ik je eens wat zeggen? Ik word hier ook geil van. Ik had nu zijn lekkere stijve lul gevoeld en geproefd, maar wilde hem het liefst in me voelen. Ik sloot de deksel van de bak, en reed deze onder jeroen, met mijn onderrug lag ik op de bak, terwijl een van mijn handen achter me op de grond leunde, ik sloeg mijn benen om jeroen, en liet zijn staaf die ik eerder met wat glijmiddel ingesmeerd had tussen mijn benen door glijden, steeds gleed die dikke geile staaf langs mijn gezwollen clitje, het was zo lekker dat ik voelde dat ik bijna kwam, die geile hengst wachtte natuurlijk op het moment waarom hij met zijn dikke lul een druipende kut in kon..

Ik wreef het topje van zijn pik nu tussen mijn lipjes door, mijn kutje stond open van geilheid en kutsappen dropen naar buiten, mijn onderlichaam kronkelde van genot.. Maar toen ging er wat mis, ik liet het topje van Jeroens lul langs mijn kutgaatje glijden, hij voelde waarschijnlijk dat hij dieper kon en gaf een stootje..

Een klein stukje van zijn dikke glibberige staaf gleed in mijn kutje, ik gilde, een pijnscheut ging door mijn lijf, maar Jeroen ging door, na een paar stoten zat een gedeelte van zijn glibberpik in mijn warme kutje. De pijn ging weg en ik begon aan het lekkere gevoel te wennen, met al mijn vriendjes was seks nog nooit zo lekker geweest, en het idee dat ik nog de hele week voor me had maakte me nog geiler, kronkelend en kreunend kwam ik klaar, Jeroen bleef lekker stoten, tot ook hij klaarkwam en een grote lading warm sperma in me spoot, toen trok hij terug, ik stond op en reed de bak naast hem, ik maakte het touw los en ging wijdbeens op het hek zitten, met mijn beide voeten achter een lagere balk geklemd.

Ik ging met mijn hand langs mijn druipende kutje, en liet Jeroen het geil van mijn hand likken, toen lokte ik zijn hoofd tussen mijn benen en liet hem met zijn lekker grote tong tussen mijn benen door likken, het was heerlijk!

Nagenietend van die neukbeurt zat ik nog even zo op het hek. Toen ik weer schoon was tussen mijn benen bracht ik Jeroen terug naar zijn weitje en gaf hem wat extra lekkers, ik ruimde de boel op en ging naar huis voor een heerlijk warme douche, met de gedachte dat er nog een hele week in het verschiet lag.

Net Mobiel  -  Opwindend. Net Webcams  -  Opwindend. Net Twitter  -  Opwindend. Net Webshop Copyright - Opwindend.