Neukende jongens zuig aan mijn lul

neukende jongens zuig aan mijn lul

...

Lesbi naakt kutjesneukenneukende jongens zuig aan mijn lul

...

Nederlands gesproken sex sex contact leiden

  • Natte poesjes wedstrijd neuken
  • Neukende jongens zuig aan mijn lul
  • Clitoris likken geile blote billen

Sex in den bosch vader neukt vriendin van zoon


Hij kwam op zijn hurken achter mij staan en duwde zijn pik naar beneden. In één stoot ramde hij zijn pik mijn kut binnen. Vervolgens neukte hij mij in een razend tempo, waarbij hij zijn enorme lul af en toe geheel uit mij trok om vervolgens weer diep in mij te rammen.

Uit mijn pik stroomde het voorgeil in lange draden op mijn kleed. Luitkreunend onderging ik deze woeste neukbeurt. De man in de bosjes zie ik ineens schokkend zijn zaad spuiten tussen de takken van de struiken. De jongen begint ineens luid te kreunen en laat zich schokkend over mij heen zakken. Langzaam trekt hij zich terug en verdwijnt even plotseling als hij is gekomen.

Vermoeid en versuft laat ik mij voorover zakken op het kleed. Af en toe voel ik tussen mijn billen en voel mijn gat geheel open staan. Nog glibberig van de olie laat ik mijn vingers af en toe naar binnen glijden. Als ik zo een 20 minuten heb liggen bijkomen, loop ik door de bosjes om te zien wat er aan de andere zijden te zien is. Als ik weer terug loop naar mijn stekkie zie ik ineens een jongen in de bosjes van een jaar of 30 a 35 staan met een zwarte zwemslip aan.

Geen idee hoe lang hij daar al staat. Hij is wel mijn type en ben benieuwd of hij wil neuken. Weer ga ik op mijn buik op het kleed liggen en ga zichtbaar liggen rijden. Direct stapt hij uit de bosjes en loopt om mij heen. Achter mij trekt hij de zwemslip uit. Hij is duidelijk wat ruiger en ongeduldiger. Hij schopt mijn benen wijder uit elkaar en neemt hier tussen plaats.

Hij pakt naast mij ene condoom en glijmiddel. Voor ik het besef ligt hij over mij heen en laat zijn pik in mij glijden. Hij is duidelijk kleiner geschapen dan de vorige jongen, maar manoeuvreert zijn pik heerlijk heen en weer door mijn anus.

In de bosjes zie ik ineens de dikke man weer. De jongen neukt mij in een flink tempo en ik zie hem de man vanuit de bosjes wenken. De man neemt plaats voor mij en de jongen manoeuvreert mijn hoofd naar de pik van de man.

Zo wordt ik intens geneukt en zuig ik de harde pik van de dikke man voor mij. De positie waarin ik verkeer wind de jongen die mij neukt zeer op. Met flinke ferme stoten voel ik hem het condoom volschieten mat zijn zaad. Hij trekt zich terug en verdwijnt mij achterlatend en zuigend op de pik van de dikke kerel. Ik blijf de man nog een tijdje pijpen. Ik wil nog niet klaarkomen en de man heeft daarstraks zijn zaad verschoten.

Na nog even gepraat te hebben zegt hij naar huis te gaan. Ik voel mijn kut geheel open staan na deze twee neukbeurten en voel mij heerlijk. Ondanks dat ik nog steeds geil ben en nog niet ben klaargekomen lig ik op mijn rug nog heerlijk te genieten van de zon.

Af en toe passeren er nog mannen. Ook de jongen in de zwembroek passeert weer, waarop ik nu aan mijn harde pik begin te trekken. Hij komt direct naar mij toe. Hij trekt zijn zwembroek uit en komt naast mij zitten. Hij tilt één been omhoog en masseert onder mijn been door afwisselend mijn pik, zak en kut onderwijl neem ik zijn stijve lul steeds dieper in mijn mond. De eerste jongen die mij heeft geneukt komt vervolgens langslopen en neemt aan de andere zijde naast mij plaats.

Ook hij brengt mijn been omhoog en masseert onder mijn benen door mijn kut en pik. Ik lig nu dus achterover met mijn beide benen om hoog. Diverse kerels passeren nog en bekijken dit schouwspel, waarbij door éém van de jongens mijn ballen en kont gemasseerd wordt en de ander aan mijn pik trekt. Ik zuig de jongens afwisselen, waarbij ik de paal van de geblondeerde gozer amper in mijn mond kan nemen.

De opwinding wordt mij nu teveel. De stevige hand die mijn pik rukt en de vingers in mijn kut die mijn prostaat bewerken doen mij voor de aanwezige kijkers golven zaad spuiten. Maar die nacht kwam er een echt zwaar onweer en werd ik wel effe bang. Ik was bang en zat onder mijn dekens in bed verstopt. Ik was in mijn hemdje en slipje.

Hij lei me neer in zijn bed dat lekker rook,en kroop naast me. Voorzichtig trok hij me tegen zich aan. Lepeltje lepeltje zoals ze dat noemen. Zijn sterke arm lag over me heen en beschermde me. Ik voelde me veilig metzijn rustige adem in mijn nek. Op een of andere manier voelde ik me na het onweer een beetje baldadig,en ook geil zodat ik pesterig mijn kontje of bilspleet tegen zijn pik aanduwde. Ik voelde het ding groeien. Effe later lag zijn hand op mijn heup,en kroop quasi nonchalant in mijn kruis waar hij mijn pik en balletjes ging betasten.

Ik vond het wel spannend en spreidde mijn benen een beetje zodat hij beter zijn gang kon gaan. Nog geen minuut later lag ik naakt onder zijn zware lijf en werd ik bepoteld,gestreeld,geaaid,gekust en gelikt,en alles wat ik nog nooit had ervaren,maar dat me enorm veel genot verschafte.

Als slag op de vuurpijl verdween mijn pikkie in zijn mond en kreeg ik mijn eerste en misschien wel lekkerste pijpbeurt in mijn leven. Ondertussen had hij een soort 69 houding ingenomen en lag zijn enorme geslacht voor mijn gezicht. Terwijl ik van zijn attenties genoot begon ik hem terug te betalen door zijn pik te betasten en langzaam te strelen. Hij kreunde van genot. Uit nieuwsgierigheid trok ik zijn voorhuid achteruit en streelde ik zijn eikel. Toen groeide er een lekker gevoel in mijn lendenen,buik en geslacht en kreeg ik mijn eerste droge orgasme van die avond.

Uit ervaring wist ik dat ik er wel 4 na elkaar kon krijgen. Ik hoopte even dat ik mijn buurman-vriend kon trakteren op mijn jongetjessap. Op dat moment schokte zijn hele lijf en spoot hij een enorme straal zaad in mijn gezicht. En nog een paar. Hij draaide zich om en begon het van mijn gelaat af te likken en in zijn mond te houden. Toen hij me aan mijn oorlelletje likte en in mijn nek ,kwam hij langzaam met zijn lippen bij de mijne,drukte met zijn tong mijn lippen open,en sloop naar binnen.

Alsof ik nooit anders heb gedaan lagen we elkaar toen ongeveer een vijftal minuten te tongen. Hij speelde met mijn pik en maakte me weer een keertje klaar.

Effe later draaide hij me op mijn rug,en boog mijn benen omhaag naar mijn nek,en effe later op zijn schouders. Hij haalde een beetje met zijn sperma vermengde spuug uit zijn mond,wreef het over mijn sterretje en effe later voelde ik zijn grote eikel er tegenaan drukken.

Voorzichtig duwde hij hem tegen kontgaatje,en toen zijn eikel er inzat en door de sluitpier plopte was ik me bewust dat ik geneukt zou worden als een klein meisje. Het deed wel even pijn toen hij zich in beweging zette en wat dieper doordrong,maar het drukkende lekkere gevoel nam de bovenhand alsof ik helemaal gevuld werd als een kerstkalkoen.

En daar leek het wel op,Ik zag zijn dikke paal tussen mijn benen. Met lichte bewegingen drukte hij het ding steeds dieper en dieper in mijn kleine gaatje.

Ik voelde hem echt binnen in me schuiven en me helemaal vullen. Als de eikel mijn prostaat beroerde schokte het genot door me heen. Ik kwam weer klaar en dat wel een minuut minuut duurde. Toen ik effe was bijgekomen van mijn orgasme merkte ik dat we allebei zweetten als otters. Het droop in dikke druppels en stralen van ons af. Ondertussen was hij met zijn paal van 25 cm reeds voor de helft bij me binnen.

Langzaam krikkend met zijn heupen en zijn ogen gesloten door het genot dat ik hem verschafte,neukte hij zich langzamerhand helemaal in me. De hele 25 cm lul schoof langzaam en voorzichtig over en weer in mijn buit,en ik voelde die op en afpompen door de massa ervan. Dit moest het zijn wat een meisje meemaakte als een sterke man haar nam voor zijn eigen genot.

Met een bal maar doordat mijn bikini erg los zat en mijn borsten zwaar zijn en flink heen en weer gingen, ging per ongeluk mijn bikini uit en door het stoeien pakte Rick mijn borsten flink vast. Hij schrok gelijk en werd erg verlegen. Ik keek naar onder en schrok een beetje want hij had een flinke bult in zijn broek.

Hij moest erg groot geschapen zijn anders als zijn vader dus haha. Ik werd er spontaan behoorlijk nat van en zei dat ik even op ging drogen. Hij bleef nog eventjes en ik begreep natuurlijk waarom. We gingen die middag terug naar ons appartement en ik wilde en moest op 1 of andere manier sex ik probeerde mijn man te zoenen in onze kamer en probeerde iets te doen maar hij vertelde dat hij niet zo’n zin had alweer!

Ik was erg gefrustreerd en ging naar de jaccuzi die boven ons appartement zat. Daar zat Dennis mijn jongste zoon. Ik was erg geil en misschien was het niet zo verstandig om weg te gaan want ik was het echt beu met mijn man.

Dennis was een flink gespierde zeer knappe jongen die altijd veel aandacht had van de meisjes. Plots zag ik dat hij pijn had en ik schrok een beetje eigenlijk. Hij zei dat hij echt ontiegelijk pijn aan zijn boven been had dus ik zei dat hij op de rand moest gaan zitten en dat ik ging kijken ik begon hem te masseren en zat natuurlijk dat hij goed tussen mijn tieten kon kijken. En ja hoor ook hij kreeg een stijve pik van zijn moeder. Twee zonen in 1 dag en ik heb nog steeds slechte seks.

Ik keek nu onbewust een beetje zwoel naar hem maar ging weer expres langer door en ging meer naar boven omdat ik zei dat het er goed uit gemasseerd moest worden. Op het moment dat ik het zei, wist ik dat ik fout zat! Ik werd daar dus gewoon zo nat als een spons van mijn eigen zoon. Maar nu hield ik het echt niet meer ik vertelde dat ik ook kramp had bij mijn lies en ik vroeg of hij eventjes naar zijn moeder wilde kijken.

We zaten naast elkaar op de rand van de jacuzzi en masseerde elkaar maar ik hield het nu echt niet en pakte vol zijn pik vast en begon er aan te rukken. Toen trok hij ook eindelijk de stoute schoenen aan en voelde ik een vinger in mijn poesje gaan ik kreunde best hard ‘oewww ja lekker stout hoor jongen! Ik had nog nooit zo’n grote pik gehad maar echt serieus ik wist niet dat ik zoveel kon hebben. Ik voelde die pik van mijn zoon diep in mijn maag en ik reed erg wild op hem.

Neuk mama maar neuk me maar. Je laat mama nu al bijna komen al na 1 minuut neuken aaaah jaaaaaaaaaaaa’ schreeuwde ik het uit want nog nooit kwam ik zo hard dat ik zelfs uit mijn kutje flink spoot.

Alles kwam op zijn buik terecht en nu pakte mijn zoon mij vast gingen we naar de jaccuzi en daar pakte hij mij flink doggy stijl in de jacuzzi. Maar toen moesten we oppassen want mijn man riep: Ik wilde echt eigenlijk het liefste gewoon doorneuken maar dat ging dus niet meer nu.

neukende jongens zuig aan mijn lul

Erotische massage west brabant sappig poesje


Zijn sterke arm lag over me heen en beschermde me. Ik voelde me veilig metzijn rustige adem in mijn nek. Op een of andere manier voelde ik me na het onweer een beetje baldadig,en ook geil zodat ik pesterig mijn kontje of bilspleet tegen zijn pik aanduwde. Ik voelde het ding groeien. Effe later lag zijn hand op mijn heup,en kroop quasi nonchalant in mijn kruis waar hij mijn pik en balletjes ging betasten. Ik vond het wel spannend en spreidde mijn benen een beetje zodat hij beter zijn gang kon gaan.

Nog geen minuut later lag ik naakt onder zijn zware lijf en werd ik bepoteld,gestreeld,geaaid,gekust en gelikt,en alles wat ik nog nooit had ervaren,maar dat me enorm veel genot verschafte. Als slag op de vuurpijl verdween mijn pikkie in zijn mond en kreeg ik mijn eerste en misschien wel lekkerste pijpbeurt in mijn leven. Ondertussen had hij een soort 69 houding ingenomen en lag zijn enorme geslacht voor mijn gezicht. Terwijl ik van zijn attenties genoot begon ik hem terug te betalen door zijn pik te betasten en langzaam te strelen.

Hij kreunde van genot. Uit nieuwsgierigheid trok ik zijn voorhuid achteruit en streelde ik zijn eikel. Toen groeide er een lekker gevoel in mijn lendenen,buik en geslacht en kreeg ik mijn eerste droge orgasme van die avond. Uit ervaring wist ik dat ik er wel 4 na elkaar kon krijgen. Ik hoopte even dat ik mijn buurman-vriend kon trakteren op mijn jongetjessap. Op dat moment schokte zijn hele lijf en spoot hij een enorme straal zaad in mijn gezicht. En nog een paar. Hij draaide zich om en begon het van mijn gelaat af te likken en in zijn mond te houden.

Toen hij me aan mijn oorlelletje likte en in mijn nek ,kwam hij langzaam met zijn lippen bij de mijne,drukte met zijn tong mijn lippen open,en sloop naar binnen. Alsof ik nooit anders heb gedaan lagen we elkaar toen ongeveer een vijftal minuten te tongen. Hij speelde met mijn pik en maakte me weer een keertje klaar. Effe later draaide hij me op mijn rug,en boog mijn benen omhaag naar mijn nek,en effe later op zijn schouders.

Hij haalde een beetje met zijn sperma vermengde spuug uit zijn mond,wreef het over mijn sterretje en effe later voelde ik zijn grote eikel er tegenaan drukken. Voorzichtig duwde hij hem tegen kontgaatje,en toen zijn eikel er inzat en door de sluitpier plopte was ik me bewust dat ik geneukt zou worden als een klein meisje.

Het deed wel even pijn toen hij zich in beweging zette en wat dieper doordrong,maar het drukkende lekkere gevoel nam de bovenhand alsof ik helemaal gevuld werd als een kerstkalkoen. En daar leek het wel op,Ik zag zijn dikke paal tussen mijn benen. Met lichte bewegingen drukte hij het ding steeds dieper en dieper in mijn kleine gaatje. Ik voelde hem echt binnen in me schuiven en me helemaal vullen. Als de eikel mijn prostaat beroerde schokte het genot door me heen.

Ik kwam weer klaar en dat wel een minuut minuut duurde. Toen ik effe was bijgekomen van mijn orgasme merkte ik dat we allebei zweetten als otters. Het droop in dikke druppels en stralen van ons af. Ondertussen was hij met zijn paal van 25 cm reeds voor de helft bij me binnen. Langzaam krikkend met zijn heupen en zijn ogen gesloten door het genot dat ik hem verschafte,neukte hij zich langzamerhand helemaal in me. De hele 25 cm lul schoof langzaam en voorzichtig over en weer in mijn buit,en ik voelde die op en afpompen door de massa ervan.

Dit moest het zijn wat een meisje meemaakte als een sterke man haar nam voor zijn eigen genot. Ik wou wel een meisje zijn. Een kindje bij me maken. Zo lagen we een minuut of tien met elkaar te neuken. Of tenminste hij neukte mij. En we praatten ondertussen over geile dingen tegen elkaar. Dat maakte hem erg geil en mij ook,en ik kwam weer klaar voor de vierde keer toen hij me aan het masturberen was terwijl we lagen te tongzoenen en vrijen.

Op zijn buik zag ik hem even huiveren en de zenuwtjes aanspannen toen ik er zachtjes overheen ging. Zijn paal hing nog net in zijn broek, ik pakte de fles schuim opnieuw en gooide wat in zijn zwembroek die ik met mijn andere hand open hield. Ik gaf hem de fles om vast te houden en schoof met mijn hand in zijn broek waar ik een mooie stijve lul uit haalde.

Ik sopte hem stevig in en begon hem af te trekken. Vind je dat fijn, vroeg ik. Het blozende knaapje knikte. Ik pakte zijn vrije hand en legde die op mijn eigen lul die hij omklemde en er ook mee begon te spelen. Net toen ik op volle lengte was kwam er een schreeuw door de douches: We spoelden ons snel af en gingen naar de kleedkamers. Buiten wachtte ik hem op en stelde voor iets bij mij te gaan drinken. Ik moet wel om zes uur thuis zijn, dus het kan wel nog even.

Ik gaf hen mijn adres en spoedde me naar huis waar ik hem opwachtte. Hij had snel gefietst en kwam met een rood hoofd van inspanning binnen. Gooi je schoenen lekker uit, stelde ik hem voor. De zon had in de flat gestaan en het was er behoorlijk warm. Ik gooide zelf ook mijn spijkerbroek uit en had alleen nog mijn shorts aan en een T-shirt. Het is hier wel erg warm he, ik zal de luxaflex dicht gooien.

We waren van het zicht van de buitenwereld onttrokken en Marcel gooide ook zijn spijkerbroek uit. Hij lachte erbij en begon weer te blozen. Laat me die prachtige lul nog eens zien van jou, vroeg ik hem. Hij kreeg het er duidelijk even warm van maar liep op me af en hield zijn onderbroek open. Brutaal pakte hij de rand van mijn broek en bekeek de mijne. Pak hem maar beet hoor, moedigde ik hem aan en aarzelend ging zijn hand in mijn broek.

Ik gooide hem gelijk uit, zo ook mijn shirt. Hij volgde mij en gooide de rest van zijn kleren op het hoopje op de bank. Ik voelde zijn half harde leuter en zag dat hij er schik in had. Wil je mijn slaapkamer eens zien, vroeg ik hem , en hij volgde mij naar mijn bed. Hij ging ongevraagd midden op mijn bed liggen en ik ging over hem heen zitten zodat onze pikken elkaar raakten. Ik wreef ze langs elkaar en in een no time werd zijn paal keihard.

Hij begon met de mijne te spelen en begon hem af te trekken Hij lag te genieten van het spel. Steeds dieper begon hij te ademen en vergat iets te doen met wat hij in zijn handen had, maar dat was niet erg. Ik genoot van het strakke jongenslijf en masseerde ook gelijk de rest van zijn lijf. Steeds duidelijker kroop hij naar een hoogtepunt toe. Ik kom, ik kom; stamelde hij. Geeft niet, zei ik , spuit maar lekker. Met een forse kreun spoot hij een lange sliert over zijn borst en buik, de volgende waren iets minder en een warme stroom liep over mijn vingers.

Ik had inmiddels een paal van jewelste en gelukkig begon hij ook aan mij. Ik leunde iets over hem naar voren en genoot van zijn handen werk. Ik voelde een enorme lading opkomen en het duurde niet lang voor ik explodeerde over zijn magere lijf.

Ik ging op hem liggen en neukte tussen onze lijven de rest naar buiten. Hij legde zijn armen om mijn middel en ik kuste hem in de nek al klaarkomend. Ik voelde een kusje terug, gelukkig. Voorzichtig gaf ik hem een vluchtig kusje op de mond om te kijken hoe hij zou reageren.

Hij bloosde en deed verder niets. Wat verder terug langs het pad naast de sloot vindt ik een inham bij de bosjes, waar ik op het gras mijn kleden uitspreid. Op mijn slip na kleed ik mij geheel uit en steek de joint op. Langzaam voel ik mij relaxed worden en trek mijn slip uit en ga vervolgens op mijn buik liggen.

Na een half uurtje loopt er een wat oudere, tengere, en zeer gebruinde kerel langs. Als hij terug komt lopen voel ik dat hij naast mij blijft staan. Ineens voel ik zijn handen glijden over mijn nog witte billen.

De hormonen gieren door mijn lijf en mijn pik voel ik hard en nat worden. Als de man bemerkt dat ik geniet van zijn aanrakingen komt hij naast mij zitten en masseert mijn billen. Mijn schouders, mijn rug en mijn billen krijgen een vakkundige massage. Ik wordt geiler en geiler onder deze warme handen.

Af en toe laat de man zich geheel over mij heen glijden. Ik voel de man dan bovenop mij liggen. Zijn stijve lul ligt dan precies in mijn bilnaad.

Kreunend vraag ik de man of hij mij wil neuken. Glimlachend bedankt hij en zegt meer van masseren te houden, maar ik zou vanmiddag beslist nog wel geneukt worden. Mij verbazend over deze opmerking vertrok de man ineens. Tintelingen van geilheid door de joint, de warme zon maar zeker ook door de massage, gierden door mijn lijf. Ik was echt beregeil geworden en wilde graag diep tussen mijn billen geneukt worden.

Uit de plastic tas pakte ik de condooms en het glijmiddel, welke ik naast mij neer legde. Tussen mijn billen smeerde ik vast wat gijmiddel en bewerkte met mijn vingers mijn gaatje, welke hierdoor glad en soepel werd. Mijn lul stond stokstijf met de druppels voorgeil op mijn eikel. Met mijn duim en wijsvinger pakte ik wat van het geil en likte dt van mijn vingers. Naast mij in de bosjes hoorde ik ineens het kraken van takjes en zag een wat oudere zeer dikke kerel.

Ik draaide mijzelf op mijn buik. De man vond ik niet echt aantrekkelijk, maar door mijn hoofd spookte de gedachten dat als hij mij zou naderen en zou neuken ik niet zou tegenstribbelen. De man stond opzichtig aan zijn pik te sjorren en wilde duidelijk wel wat met mij.

Zelf wilde ik geen initiatief nemen. Op het pad naast mij passeerde op dat moment een gebruinde jongen van een jaar of Hij had geblondeerd haar en had een handdoek omgeslagen. Toen ik hem nakeek zag ik dat ook hij mij bekeek. Een stukje verder bleef hij mij staan bekijken. Hij trok de handdoek weg. Zijn geslachtsdeel bungelde heen en weer. In slappe toestand was dit al een hele kluif. Ik was geil en wilde geneukt worden. Mijn voorkeur ging uit naar de jongen in plaats van de man in de bosjes, maar hoe moest ik dit aanpakken.

Ik bleef de jongen aankijken. Op het moment dat hij mijn kant weer op kwam lopen begon ik duidelijk zichtbaar op het kleed te rijden. Zowel de man in de bosjes als de jongen kwamen dichterbij. Mijn hart bonsde in mijn keel. De hormonen gierde door mijn lichaam. Mijn pik was hard en druipnat van het geil.

Mijn kontje maakte uitnodigende gebaren onder het rijden op mijn kleed. De jongen kwam recht op mij aflopen en nam achter mij plaats. Hij masseerde mijn benen, welke ik voor hem spreidde. Zijn handen zochten mijn billen en masseerde deze. Naast mij pakte hij de olie en liet deze over mijn kontje lopen.

neukende jongens zuig aan mijn lul