Stevige neukpartij diensten in natura betalen

stevige neukpartij diensten in natura betalen

Bovendien leek het dat hij op haar was uitgekeken want hij wilde alleen nog maar met haar donderjagen om aan de jongens en meisjes die op bezoek waren te laten zien wat hij bedoelde met neuken en verschillende standjes. Daar stond tegenover dat de nachten met zijn broer steeds fijner werden en ze werd zelfs nog steeds verliefder en geiler op hem tot die er achter kwam dat ze veel vaker kerels van haar lichaam liet genieten en ze dus, volgens zijn zeggen, de hoer speelde.

Vanaf toen was de broer nooit meer thuis geweest en leefde zij haar leven met haar man zoals mij dat inmiddels wel duidelijk zou zijn. Ze begreep mij dus ook heel goed maar ze vond het toch niet zo fijn dat ik me nu ook met die jonge kinderen bemoeide en niet naar ervaren kerels zocht als ik “te kort” kwam.

Ik weet nog dat ik een kleur kreeg en alleen maar verlegen wist te stamelen dat haar jongste zoon zo lekker neukte, veel lekkerder dan Johan, en dat ik daarom zo had gedaan. Terwijl een arm om me heen werd geslagen werd ik gerust gesteld dat het zo erg ook weer niet was en dat we het best ook nog wel weer eens mochten doen.

Maar dan wat stiller zodat andere kinderen er geen weet van hadden en zeker niet als zijn meisje in de buurt was. Zei zou wel eens een lekkere kerel voor me regelen, als ik daar zin in had, en ze zou er dan ook voor zorgen dat er verder dan niemand thuis was zodat ik van geilheid dan net zo hard mocht gillen als ik wilde. En ze kneep me daarbij, zoals goede vriendinnen dat doen, vertrouwelijk in mijn arm terwijl ze zei dat ik haar in het vervolg maar Annie moest noemen.

Aangezien het al zaterdag was werd het die week niets meer en daarna had ik al weer mijn “vervelende week”. Zodat het tot de dinsdag erna duurde dat Annie me, juist voor ik naar huis zou gaan na een ouderwets heerlijk uurtje met Johan boven, mee naar het achterkamertje nam en me daar vertelde dat als ik er nog steeds zin in had het eens met andere kerel te doen ik de volgende middag om één uur werd verwacht.

Ze had namelijk een lekkere kerel gevonden die de volgende middag eigenlijk bij haar op bezoek kwam maar misschien ook wel was over te halen om dan “belangstelling” voor mij te hebben.

Dat ik moest spijbelen van school werd niet over gesproken, wel dat ze zou zorgen dat de achterdeur los was en er voldoende condooms onder het kussen lagen en ze gaf me daarbij een veelbetekenende knipoog. Want zij wist natuurlijk ook dat ik juist nu in mijn “gretige dagen” was, zoals Johan zijn broer het noemde. En zo kon het gebeuren dat ik de volgende middag om even voor één uur, in een veel te klein jurkje, wat onwennig de keuken binnenstapte om te ontdekken dat er nog niemand was.

Ook in het achterkamertje was niemand ontdekte ik toen ik mijn gewone kleren, die ik had meegenomen om straks weer aan te trekken, op de stoel legde en daarom besloot ik in de keuken te wachten. Wat niets voorstelde want ik zat nog niet eens toen ik de voordeur hoorde en Annie even later met een echte heer, in streepjespak en van zeker stiefvader zijn leeftijd of nog wat ouder, de keuken binnen stapte.

Aan de reactie van hem was te zien dat ze het al over mij hadden gehad en hij kreeg geile glimmende ogen toen hij, naar hij me later vertelde, twee van die geile benen onder het veel te korte kleine jurkje zag uitsteken. Dat deed hij in één beweging met het losmaken van een paar knoopjes van mijn jurkje zodat zijn hand echt om mijn blote tietje sloot terwijl hij me heel lief en voorzichtig op de mond zoende.

Daar hij me daarbij tegen zich aan trok kon ik vaag voelen hoe ontzettend groot zijn lul wel was maar ik kreeg geen angst, in tegendeel, ik werd ontiegelijk geil en droop plotseling van verlangen hem in me te voelen. Toen Annie me dan ook vroeg of het zo goed was kon ik alleen maar verlangend knikken en ik voelde mijn knieën al slap worden voor zij de keuken had verlaten.

Daarom begon ik waarschijnlijk ook niet over het achterkamertje maar liet ik toe dat hij zijn hand zo maar onder mijn korte jurkje stak en mijn “weke plekje” zocht. Wat hij, waarschijnlijk omdat hij zeer ervaren was, spoedig had gevonden en me meteen in vuur en vlam zette. Ik schaamde me achteraf haast dat hij me zo snel had weten klaar te fingeren, maar veel tijd om me echt te schamen kreeg ik niet want hij bracht onder het zoenen mijn hand naar zijn gulp en liet me voelen dat hij een heerlijke harde en ook een hele grote lul had.

En toen hij hem tevoorschijn had gehaald leek hij nog groter en harder en dat bracht me toch wel wat aan het twijfelen hoewel ik hem wel spontaan vast pakte en me naar de keukentafel liet dirigeren. Toen hij me, nadat mijn broekje op de grond was verdwenen, met de bips op de keukentafel zette werd de aarzeling bij mij toch groter en werd de kriebelende bal in mijn buikje plotseling heel erg klein.

Want ik verwachte dat hij meteen met me zou gaan neuken want per slot van rekening was zijn lul groot en hard genoeg en schokte hij ook al een paar keer in mijn hand toen ik er in kneep. Hij moet hebben gevoeld dat ik plotseling heel gespannen werd want hij fluisterde, ‘rustig maar, we hebben geen haast’, en hij ging met zijn mond naar mijn kutje.

Eerst zocht zijn vinger maar al spoedig zijn tong mijn “weke plekje” en toen dat me deed ontspannen bleef hij me met zijn bovenlip daar verwennen terwijl zijn tong naar beneden en in mijn kutje binnen gleed en heen en weer begon te gaan.

Hij neukte me dus met zijn tong en vreemd genoeg werd ik hier zeker zo geil van als wanneer ik daar door de lul van mijn vriend werd genomen. Toen hij bovendien met zijn handen mijn tietjes vast pakte en met zijn duimen mijn tepeltjes naar binnen duwde was het hek spoedig van de dam en kwam ik met een luide, ‘aaaaaaah’, klaar. Hij bleef echter gewoon doorgaan tot mijn lichaam zich weer spande en toen stopte hij met zijn mond en trok mijn bips langzaam naar de rand van de tafel.

Voordat de spanning dat het nu ging gebeuren te groot werd begon hij heel rustig met een paar vingers in mijn kutje te spelen zodat ik langzaam toch weer ontspande en op het laatst al van drie van zijn vingers genoot die hij heel rustig in mijn kutje heen en weer draaide tot mijn genot weer begon te stijgen.

Hij ging zo ontspannen en rustig te werk dat het eerst zelfs helemaal niet tot me doordrong dat hij zijn vingers had vervangen door zijn lul. Pas toen die veel dieper in mijn kutje doordrong dan zijn vingers hadden gedaan begon ik me dat te realiseren vooral toen hij daarna langzaam met zijn grote lul helemaal naar binnen gleed en mijn kutje plotseling verschrikkelijk werd uitgerekt.

Het deed echter beslist geen pijn maar het voelde wel heel strak en dat werd nog erger toen hij me een poosje later zover had dat ik het niet meer kon tegenhouden dat ik opnieuw klaarkwam. Want toen voelde het zo strak dat er geen ruimte leek te zijn dat de kriebelende bal in mij lichaam kon ontploffen en leek het wel of mijn kutje zich niet eens meer kon samentrekken om mijn geil naar buiten te piesen.

Ik weet nog dat ik willoos en machteloos op de tafel lag terwijl hij rustig, maar wel heel voorzichtig, door bleef pompen en pompen en pompen tot ik het gevoel had dat mijn kutje van binnen helemaal in brand stond. Ik moet gesnikt hebben van, ‘jaaaaaaaaaa’, toen hij nog iets dieper ging en eindelijk iets versnelde zodat ik aan hem kon voelen dat ik de volle lading ging krijgen.

En ik sloeg in extase mijn voeten om hem heen toen de hete bal in mijn buikje met een verschrikkelijke knal ontplofte en ik nu wel de kracht vond om mijn kutje samen te trekken zodat ik mijn geil over zijn ballen pieste. Ik was helemaal wild van hem en toen hij zijn lul, die wel slapper maar nauwelijks kleiner was geworden, uit mijn zuigende kutje terugtrok kreeg ik meteen het gevoel dat ik hem niet kwijt wilde. Daarom had ik hem waarschijnlijk ook al in mijn mond genomen voor ik op mijn knieën voor hem zat.

Toen hij me daarop een lieve aai over mijn wang gaf, ten teken dat hij best kon waarderen wat ik deed, begon ik harder te zuigen en zijn grote ballen te aaien. Dit betekende dat hij al zeer spoedig weer hard begon te worden en ook weer groter.

Zo groot zelfs dat hij nog niet eens voor de helft in mijn mond paste toen hij met zachte druk zijn hand tegen mijn achterhoofd legde en een voorzichtige voorwaartse beweging maakte. Dat deed hij maar één keer en hij ging net niet zo diep dat ik moest kokhalzen voor hij me mee op de grond trok.

Hij op zijn rug en ik zittend op zijn buik met mijn benen gespreid en zijn steigerende lul tegen mijn bips. Hij hoefde verder niets te zeggen want ik was gretig genoeg zodat ik met mijn lichaam een eindje omhoog veerde en de buitenste lipjes van mijn kutje op de punt van zijn grote lul plaatste. Toen begon ik heel langzaam te bewegen en iedere keer ging ik iets lager zodat ik na ongeveer twintig op en neer gaande bewegingen stijf op hem zat en tevens weer klaarkwam.

Maar ik bleef doorgaan een doorgaan, en klaarkomen, tot ik niet meer kon en uitgeput voorover zakte en stil op hem bleef liggen. Waardoor hij het overnam terwijl ik voelde dat ik nat van het zweet was en zeker van hem zou zijn afgegleden als hij me niet had vastgehouden.

Maar ik gleed niet maar hij, in mijn kutje heen en weer met zijn grote ding, terwijl hij zijn grote handen stevig op mijn billen had gelegd. Het voelde zalig maar ik was zo afgepeigerd dat ik niet meer klaarkwam maar in mijn onderbewustzijn wel voelde dat hij met één van zijn vingers steeds het stukje tussen mijn kutje en mijn anus streelde.

En daar zelfs een klein stukje met zijn vinger naar binnen ging toen hij weer steeds geiler en geiler werd tot hij met een harde stoot en een kreun uit zijn keel, en deze keer echt heel diep binnen in mij, klaarkwam. En hoewel ik nu dus niet zelf geil was geworden en nog afgepeigerd maar wel ontspannen op hem had gelegen was het toch een heerlijk gevoel om dat grote schokkende spuitende ding in me te voelen. En ik was dan ook behoorlijk trots toen hij me een begon te zoenen en zei dat ik zo geweldig was dat hij geen genoeg van me kon krijgen.

We bleven zoenen en zoenen met nog steeds zijn, nu wel veel slappere maar lekkere, lul in me terwijl hij mijn rug streelde. Spoedig was dat niet meer mijn rug maar vooral mijn billen die hij streelde, terwijl zijn mond nu mijn tietjes had gevonden terwijl zijn lul nog steeds in mijn kutje zat.

Ik zat nu ook haast weer, op hem dan, terwijl hij met zijn billen mijn billen verder uit elkaar duwde en zijn vingers mijn kontje weer zochten. Dat vond ik niet erg omdat mijn vriend Johan dat ook wel eens deed en daar werden we samen dan altijd heel geil van.

Ik kwam na een poosje dan tot de ontdekking dat ik ook nu weer geiler werd. Want dat deed hij zodat die steeds gladder werd en hij zo maar met twee vingers een stukje naar binnen ging. Toen ik even kreunde en hij door had dat dit niet kwam omdat hij me pijn deed maar omdat ik zijn vingers en zijn groeiende lul in mijn kutje lekker vond, tilde hij me op en zette me op handen en voeten op de grond. En terwijl hij achter me ging zitten voelde ik dat hij nu beide handen gebruikte om zowel mijn kutje als mijn kontje te verwennen.

Dat bleef hij doen tot hij uiteindelijk al met vier vingers in mijn kutje zat en zeker twee in mijn kontje en aan me voelde dat ik, hoe was het mogelijk, weer zo verschrikkelijk geil was gemaakt dat ik uiteindelijk nog een keer ging klaarkomen. En ik was dan ook de koning te rijk toen ik voelde dat hij zijn lul, die dus al weer voor de derde keer die middag paraat stond, mijn kutje binnen schoof terwijl hij mompelde: Hij begon daarop echter niet, zoals ik had verwacht, stevig te neuken maar hield hem stevig in me terwijl hij nu met twee duimen mijn kontje begon te bewerken.

Eerst schrok ik daar wat van en voelde het ook niet prettig omdat hij me met zijn duimen echt begon uit te rekken maar omdat hij ondertussen tevens mijn kutje begon te verwennen door langzaam met zijn grote lul te bewegen werd ik wel steeds geiler.

Toen hij me zover had dat ik ging ontploffen sloeg hij, in een soort houtgreep, zijn armen rond mijn heupen en liet hij zijn lekkere lul zolang schokken tot mijn zoveelste bevrediging door mijn lendenen begon te razen. Ik voelde dat ik helemaal slap werd en bood dan ook geen enkele weerstand toen hij snel zijn lul terugtrok om meteen daarna een voorwaartse beweging te maken zodat zijn lul zo maar een behoorlijk stuk bij mijn kontje naar binnen gleed.

Ik was compleet verast maar fut om te protesteren had ik niet en bovendien liet hij me geen kans want hij trok me op dat moment omhoog zodat ik alleen nog maar met mijn handen op de grond kwam en hij met zijn grote lul helemaal bij me naar binnen gleed.

In mijn kont dus, en ik was waarschijnlijk te verdoofd om pijn te voelen of het moet er niet geweest zijn. Zijn lul dus wel en ook zijn vingers, die mijn kutje weer hadden gevonden en in een snel tempo heen en weer begonnen te gaan. Ik weet niet of ik nog ben klaargekomen maar hij vermoedelijk wel maar ik was toen al bijna niet meer bij mijn positieven en zo slap in mijn benen dat hij me na afloop liefdevol in zijn sterke armen nam en me naar het achterkamertje heeft gedragen om me daar op bed te leggen.

Vaag herinner ik me nog dat hij mompelde, ‘Zo voelt een meisje zich nu eenmaal als ze echt kennis heeft gemaakt met “Mijn Vriend” Ik moet zijn weggedommeld en toen ik wel weer bij mijn positieven kwam zat Annie bij me op de rand van het bed en streelde ze me voorzichtig door mijn haar.

Ze zou zorgen dat ik er ook beslist geen spijt van zou krijgen en spoedig nog veel meer kansen zou krijgen om met zulke lekkere kerels te donderjagen. Inmiddels was ze zelf begonnen ook haar kleren uit te trekken en toen ze, met haar grote parmantige borsten fier vooruit stekend, bloot voor me stond vertelde ze dat we nu eerst gingen douchen. Ondertussen bewonderde ik openlijk haar mooie lichaam en wat me vooral opviel dat haar donkere driehoekje voor een groot deel zo mooi werd weggestopt onder haar veel bollere buik en tussen haar rondere billen.

Bij mij leek het driehoekje haast vooruit te steken omdat ik zo’n platte buik had en van die smalle billen. En ze reikte mij haar hand zodat ze me voorzichtig in de benen kon helpen en me steunen toen mijn billen hevig begonnen te trillen en ik even dacht door mijn knieën te zullen zakken.

Want dat deed het toen ze met haar vingers er heel veel zeep begon op te smeren terwijl ze plagend zei dat ze nu nog kon zien dat ik daar behoorlijk was uitgerekt. Ik voelde me ook helemaal trots toen ze dat zei en het drong tevens tot me door dat zij er van uit ging dat er nog meerdere keren zouden komen.

En vreemd genoeg besefte ik plotseling dat ik dat ook graag wilde en dat er ook wel een einde mocht komen aan de vriendschap met Johan omdat ik me realiseerde dat ik zijn manier van neuken wel gezien, en gevoeld, had. Dat zei ik dan ook tegen haar toen ze mijn kutje en kontje na het afdrogen voorzichtig met wat crème insmeerde zodat het schrijnen de volgende dag over zou zijn, dan was zijn broer nog beter.

En toen moest ze lachen en vertelde dat die volgens haar ook zeker de geilste van de twee was en dat Johan alleen maar zo actief was omdat zijn stiefvader hem zo achter de broek zat om van die onschuldige jonge dingen naar hun huis te lokken.

Vreemd genoeg liet ze op geen enkele manier merken of ze het daar nu wel of niet mee eens was. Toen we weer in het achterkamertje kwamen viel me pas op dat er een mooi BH-tje en slipje op de stoel bij mijn eigen kleren waren gelegd. Zodra Johan zijn moeder zag dat ik er met belangstelling naar keek nodigde ze me uit ze te passen en vertelde ze me dat ze die voor mij had gekocht. Toen het inderdaad perfect bleek te passen zei ze dat ik die dan mooi kon aanrekken als ik opnieuw zin zou krijgen om me door een door haar meegebrachte kerel te laten verwennen, of om die kerel eens extra te verwennen want dat kon natuurlijk ook.

Ondertussen was ze zich zelf ook gaan aankleden en toen ik verbaasd keek omdat ze een BH voor deed waar de tepels doorheen priemden, omdat er daarvoor een uitsparing was gemaakt, en dat haar slipje niet alleen heel erg doorschijnend was maar ook een opening in haar kruis had vertelde ze lachend dat ze vanavond in de kroeg ging werken en dat dit haar nieuwste “bedrijfskleding” was.

Ik weet niet of ik teleurgesteld keek of iets degelijks maar ze vertelde me dat er zaterdag wel weer gelegenheid zou zijn om in het achterkamertje wat te stoeien omdat ze dan vast ook wel weer een kerel aan de haak zou slaan. Het werd dus geen misschien maar een zekerheid want ze vertelde me die zaterdagmiddag al, voor ze wegging, dat ik me maar vast moest verkleden omdat ze straks een lekkere kerel mee nam die dan waarschijnlijk wel van ons allebei wilde genieten. De plannen van zijn moeder was een tegenvaller voor Johan want die had me juist duidelijk gemaakt dat hij geen geduld meer had en straks met me wilde neuken omdat ik hem al vanaf dinsdag steeds had afgewimpeld.

Terwijl ik zijn stiefvader vrijdagmiddag nog even de gelegenheid had gegeven tussen mijn benen te kruipen om een condoom te vullen. Want meer was het voor hem niet geweest en hij was bovendien nogal gepikeerd dat hij een condoom moest gebruiken omdat ik volgens hem al weer in mijn veilige dagen was. Zodra hem duidelijk werd dat het met condoom of helemaal niet was koos hij voor dat laatste en wist hij me uiteindelijk zelfs nog twee keer naar een hoogtepunt te neuken voor hij zelf ook ging.

Daarbij besefte ik wel dat het klaarkomen nog steeds heerlijk was maar dat hij op geen stukken na kon tippen aan de heerlijke lul die mij dinsdag zo gek van geilheid had gemaakt.

Toen ik in het achterkamertje kwam bleek daar niet alleen het setje ondergoed op de stoel te liggen maar lagen er tevens een mooi rood en wat uitdagend jurkje en hele mooie kousen.

Het paste voortreffelijk en vreemd genoeg begon ik van geilheid zo maar te rillen toen ik me daarna zelf in de grote spiegel bewonderde. Dat bewonderen deden Johan en zijn stiefvader ook toen ik weer in de keuken kwam, maar ze zeiden niets.

Tenminste niet over mijn kleren of mijn plannen maar ze zetten wel een geile film aan met de mededeling dat Johan voor straks ook weer een “vriendinnetje” had uitgenodigd. Vreemd genoeg deed dat me niets en was ik blij dat Annie op dat moment net thuis kwam gevolgd door een redelijk jonge kerel die ik daar al een keer vaker had gezien. Hij maakte dan ook even een babbeltje met stiefvader en een opmerking tegen Johan dat hij daar ook voor kwam, terwijl hij naar de film wees waarin twee vrouwen met één kerel aan het rotzooien waren.

Johan zei niets en keek alleen maar even kwaad naar mij, waarna hij opstond en de keuken verliet. Wij verlieten de keuken ook na een korte hoofdknik van Annie en gingen het achterkamertje binnen. Kans om verlegen met de situatie te worden kreeg ik niet want Annie sloeg haar armen rond de nek van de kerel en begon meteen met haar buik verleidelijk tegen hem aan te wrijven. Hij greep hierop haar borsten en zo stonden ze elkaar een poosje op te geilen tot zij aangaf dat hij haar, omdat ik er bij was, bij wijze van uitzondering vandaag ook mocht zoenen.

Toen hij korte tijd later te gulzig werd weerde ze hem echter lachend af met de mededeling dat ik volgens haar ook al lang naar hem stond te smachten. Dat stond ik ook en ik begon zelfs helemaal te beven toen hij onder het zoenen mijn tietjes stevig vastpakte en zijn stijve lul tegen mijn buikje perste.

Annie had de situatie inmiddels goed ingeschat want ze sloeg haar armen om ons heen en fluisterde geil dat we ons beter uit konden kleden en in bed konden duiken voor we verder gingen.

Tot mijn verassing had ze inmiddels zelf alleen haar doorschijnende slipje nog maar aan en ze wreef haar borsten uitdagend tegen zijn rug terwijl ze hem begon te helpen het overhemd en de broek los te maken. Ik was in drie snelle bewegingen al bloot, wat aanleiding voor Annie was om me er later op te wijzen dat ik dat in het vervolg rustig en uitdagend moest doen, en ging meteen op bed liggen. Om te kijken hoe de andere twee donderjagend en elkaar betastend bezig waren de kleren van hem en het slipje van haar uit te doen.

Ze bleef daarbij achter hem staan en liet haar eigen slipje pas door hem van haar heupen schuiven toen ze al een condoom om zijn, recht vooruitstaande, lul had geschoven. Daarna bleef ze met haar borsten verleidelijk tegen zijn rug aan wrijven tot ze bij het bed waren aangekomen en ze hem vertelde dat hij mij eerst mocht hebben als hij beloofde dat hij voor haar voldoende overhield.

De belofte kwam niet maar hij wel, bij me in bed dan tenminste, en hij liet er geen gras over groeien want hij schoof na een paar zoentjes al tussen mijn billen en begon me snel en heftig te neuken. Hier had ik niet op gerekend en voor ik er erg in had was ik al zo geil dat ik begon te kreunen en te zuchten en het dus niet tegen kon houden dat ik al twee keer was klaargekomen toen hij echt vaart begon te zetten.

Dat was het moment dat Annie ingreep door hem bij me weg te trekken met de mededeling dat ik zo eerst genoeg gehad had en dat zij hem nu ook wel eens wilde voelen en ze greep daarbij brutaal naar zijn lul. Ze kreeg hem ook, al was het wel kortstondig, omdat hij bij mij al behoorlijk wild was geworden en hij bij haar dus al binnen enkele stoten klaarkwam. Daar werkte ze zelf ook heel erg aan mee door geil te verzuchten, zodra hij zijn lul in haar kut had gestoken, dat hij vandaag weer zo’n grootte had en daarna was ze snel met haar heupen te gaan schokken.

Ze mopperde daarna wel dat hij een stoute jongen was omdat hij niet had gewacht tot zij ook klaarkwam, maar gaf mij een knipoog te teken dat ze het zo prima vond.

Toen het condoom was afgedaan en zijn zaakje wat was afgedroogd zijn we languit met ons drieën op bed gaan liggen met hem in het midden. We hebben een hele poos rustig liggen vrijen tot we ontdekten dat zijn lul weer hard genoeg was. Onder het vrijen viel me wel op dat hij geen toestemming van haar kreeg dat hij met zijn vingers aan onze kutjes kwam, terwijl wij wel met onze handen overal bij hem aan zaten.

Omdat hij het meeste met mij had liggen zoenen en net zo gek op mijn tietjes leek te zijn dan op de mooie borsten van Annie had ik verwacht dat ik als eerste weer aan de beurt zou zijn toen er een nieuw condoom om zijn harde leuter was geschoven.

Maar ik vergiste me want zij trok hem, zonder omhaal, tussen haar billen met de boodschap dat ze zo geil op hem was geworden dat hij zijn best mocht doen om haar te laten ontploffen. En toen was ik getuige van een neukpartij die nog geen twee minuten duurde voor zij haar heupen van het bed tilde en heel snel met haar bekken begon te schokken terwijl ze gromde dat hij een super neuker was die haar met zijn grote lul helemaal gek had gemaakt.

Daarna bleven ze stil liggen omdat zij hem bij de heupen vast hield zodat hij niet door kon gaan om ook zijn hoogtepunt ook te bereiken. Dat stilliggen duurde maar even want na een zoentje op zijn voorhoofd en een bedankje dat hij haar zo heerlijk had laten klaarkomen, wat maar gespeeld was hoorde ik later van haar, werd hij er aan herinnerd dat ik inmiddels ook wel weer zou liggen smachten naar zijn lekkere grote harde lul.

Ik weet nog dat het heel vreemd en ietsje koud aanvoelde toen hij zijn natte, in condoom verpakte, lul bij me naar binnen duwde. En daarvoor opende ik me waarschijnlijk dan ook helemaal zodat hij extra langs mijn “weke plekje” gleed. Dat kon hij ook gemakkelijk want hij had zijn handen naast mijn taille gezet en duwde zijn armen recht terwijl hij met zijn heupen naar voren bewoog zodat hij bovendien erg diep kwam.

Dat had Annie waarschijnlijk ook gezien want ze ging naast me liggen zodat ze een hand onder mijn billen kon steken waardoor ik mijn bekken iets kantelde terwijl ze in mijn oor fluisterde dat ik goed op haar aanwijzingen moest letten. En nadat ze de kerel een compliment had gemaakt dat hij het geweldig deed en mij op deze manier zo diep raakte dat het niet ander kon dan dat ik verschrikkelijk geil van hem moest worden, begon ze mijn heupen een duwtje te geven vlak voor hij een stotende neukbeweging maakte.

Ondertussen fluisterde ze in mijn oor dat ik moest zorgen hem met mijn beweging zo geil te maken dat hij snel klaarkwam, want anders lag ik straks weer te kreunen en werd ik misschien wel van de wereld geneukt, zoals eerder die week door de vent in het streepjespak, voor hij eindelijk opnieuw klaarkwam.

Dat nam hij zich ter harte want hij begon iets steviger te neuken en duwde mij ook harder in de matras waardoor ik bijna geen kans meer kreeg om hem met mijn heupen tegemoet te komen. Daar had ze goed aan gedaan want nu voelde ik hem duidelijk versnellen en kreeg ik ook weer meer ruimte om hem steeds wilder met mijn heupen tegemoet te komen.

En toen gebeurde er een wonder want op het moment dat ik voelde dat ik het niet langer vol kon houden en hevig begon klaar te kommen gaf hij nog drie wilde stoten en kwam ook schokkend klaar. Hoewel we dus gelijktijdig kwamen had ik toch het gevoel dat ik van hem gewonnen had en dat gaf me een heerlijk gevoel.

Dat gevoel werd nog fijner toen ik van Annie, omdat de kerel dus heel royaal was geweest, na het douchen en aankleden vijftien gulden kreeg met de mededeling dat ik dat dik verdiend had. Natuurlijk had zij ook haar kosten maar die vijftien gulden kon er best af, ook als ze rekening hield met de aanschaf van mijn kleren.

En toen werd mij duidelijk dat ze van de kerel in het streepjespak, die mij toen zo verschrikkelijk te pakken had genomen, ook geld had ontvangen. Dat geld ontvangen deed ik de week daarop nog meer want toen kreeg ik van de kerel, waar ik in mijn eentje een uurtje mee in het achterkamertje was geweest, vijfentwintig gulden.

Dat mocht eigenlijk ook wel want hij was veel langer gebleven dan het afgesproken half uur, hoewel dat eigenlijk door toedoen van mijzelf kwam. Ik had me namelijk uitstekend aan de instructie van Annie gehouden en was hem wild met mijn heupen tegemoet gekomen zodra hij zijn lulletje, in condoom verpakt, bij me naar binnen had geschoven.

Daardoor kwam hij binnen een halve minuut klaar en leek het er eerst ook op dat hij hem daarna niet meer stijf kon krijgen om zich alsnog een half uur met me te vermaken. Dat was ook de reden waarom ik hem spontaan met mijn handen ben gaan verwennen en toen dat eerst ook nog niet hielp heb ik toegelaten dat hij ook met zijn vingers aan mijn kutje mocht komen. En toen lukte het voortreffelijk, niet alleen bij hem maar ook bij mij, zodat hij daarna het weer stijf gemaakte lulletje, want meer had hij ook nu niet, direct bij me naar binnen duwde.

Zonder condoom dus maar wel met veel vuur zodat hij mij, ondanks de geringe grootte van zijn apparaat, helemaal gek maakte van geilheid. En ik zeker alsnog een keer of vier klaarkwam voordat hij me barstens vol spoot. Ja zeker, barstens vol, want er leek geen eind te komen aan het schokken van zijn lulletje en aan de stroom zaad die hij bij me naar binnen pompte. Het bed dreef een het liep nog met een straaltje uit mijn kutje toen ik een poosje later opstond om me in de douche wat op te knappen.

Hij was toen al weggegaan en had als dank voor het extra’s vijfentwintig gulden op het nachtkastje gelegd. Ik heb over het voorval niets aan Annie verteld, ook niet toen ik drie dagen later van haar ook nog vijftien gulden kreeg voor mijn bewezen diensten.

Wel heb ik daarom later op die dag Johan zijn stiefvader zijn gang laten gaan en me, deze keer wel zonder condoom omdat ik niet meer aannemelijk kon maken dat het nog niet veilig was, vol laten spuiten met zijn geil.

Ik heb hem toen echter wel meteen duidelijk gemaakt dat dit de laatste keer was dat hij me gratis kon krijgen en dan nog onder mijn voorwaarden, dus niet meer op de mond zoenen, met zijn vingers van mijn kutje afblijven en alleen neuken met een condoom. De week daarop voelde ik me zo nu en dan niet zo lekker en Annie kon het op zeker moment dan ook niet laten mij te plagen dat ik de afgelopen weken veel te veel van mijn nog zo jonge lichaam had gevergd.

Want zij was, bijna twintig jaar ouder en veel meer ervaren dan ik, zelfs blij dat ze het om de mij wel bekende redenen een paar dagen wat rustig aan moest doen want kerels verwennen was best wel een zware bezigheid.

Bovendien was de broer van haar man, na tien jaar, plotseling weer eens op bezoek gekomen en ze had duidelijk kunnen merken dat hij haar nog steeds heel lief vond.

Zelfs toen hem duidelijk werd dat ze haar manier van leven nog steeds niet veranderd had, liet hij merken dat hij dat al van zijn broer had begrepen, maar hij had er nu echt geen problemen meer mee.

Dat kwam ook omdat de vrouwen die hij de laatste jaren had gehad per slot van rekening op dat gebied zeker niet beter waren geweest dan zij terwijl juist zij hem wel het gevoel had gegeven dat hij iets voor haar betekende. Ze zag er dan ook naar uit dat de twee weken, want dan kwam hij al weer, om waren en zij zou het daarom in de tussentijd wat rustiger aandoen met de kerels, zodat zij in ieder geval dan fris en extra verlangend was als hij weer thuiskwam.

Al had ik inmiddels wel begrepen dat zij en haar man al lang niet meer met elkaar neukten. Bovendien had ik geen enkel idee hoe vaak ze daarnaast nog in de kroeg met kerels naar boven was geweest. Mijn ‘vervelende week’ kwam echter niet en een zevental dagen later was ik s’morgens plotseling zo beroerd dat ik moest overgeven. Gelukkig heeft mijn moeder toen niets ontdekt, maar Annie wel zodat ze me vragen begon te stellen over wanneer ik die maand zonder condoom had geneukt en met wie. En toen ik haar had verteld dat ik niet met de kerel in het streepjespak naar het achterkamertje was gegaan maar met hem in de keuken was gebleven, wist ze waarschijnlijk genoeg.

Al vroeg de wel verder en toen heb ik haar verlegen ook verteld van de kerel met het kleine lulletje, dat me ruim een week later barstensvol had gespoten, en van haar man die hetzelfde later ook nog een keer bij me had gedaan. Ze wist toen genoeg zodat ze me de dag daarop meenam naar de stad waar we een bezoekje aan een arts brachten die mij wat pilletjes voorschreef en me op het hart drukte dat ik de volgende week terug moest komen voor controle of, als deze pilletjes niet voldoende hadden geholpen, voor andere maatregelen.

De maatregelen waren niet nodig want de pilletjes hielpen dus wel en ik ben meer dan een week heel beroerd geweest met veel buikpijn en bloed, maar toen was het dan ook weer over.

Al had ik daarna plotseling geen enkele belangstelling voor kerels en dat was gezien mijn gedrag daarvoor best wel bijzonder te noemen. Wel was ik bijna altijd bij Johan thuis te vinden omdat ik in zijn moeder een echte vriendin had gevonden waar ik lange gesprekken mee voerde over het leven en onze gevoelens. Dat laatste kwam vooral aan de orde omdat ze tot de ontdekking was gekomen dat ze nog steeds smoorverliefd op de broer van haar man was.

Ze voelde zich weer als een jonge meid zei ze steeds tegen mij en werd al verschrikkelijk geil als ze er alleen maar aan dacht dat hij het komende weekend weer bij hen op bezoek zou komen. Want hij zou zaterdag om vier uur met de trein komen en dan gingen ze eerst gezellig uit en een hapje eten.

Ze dachten zo rond een uur of negen wel weer thuis te zijn en ze hoopte dat ik er dan ook nog was om kennis met hem te maken, al moest ik me niet aan hen storen als ik plotseling een lekkere jongkerel aan de haak zou weten te slaan. Als jij handig bent dan kunnen we dealtje sluiten, denk je ook niet! GeiltjeDrikx3 25 april Betaling in natura.

Naast mijn leven met mijn partner, heb ik ook nog een prive agenda. Deze agenda zit vol geile fantasieen die ik allemaal wil meemaken. Heb niet zo veel te besteden, en word graag verwend. Alles wat ik kan geven is sex! En dat doe ik heel graag. Problemen met de papierwinkel en of andere belasting gerelateerde zaken? Ik ga je daar bij helpen. Je moet wel lekker kunnen likken […].

Kan jij mij en mijn donkere vriend helpen? Hij is hier niet zo ervaren maar heeft wel een lange! Wij willen er iemand bij die […]. GeiltjeDrikx3 24 april Betaling in natura. Nog lang niet klaar voor huisje boompje beesje. Dus gewoon nog lekker van mij vrijheid genieten en wat daar ook bij mag komen ;p Graag […].

GeiltjeDrikx3 16 april Betaling in natura. Ik ben een meid die gek is van gothic. Hou enorm veel van seks en ben elke dag wel te vinden voor een leukere neukpartij! Studenten zijn nou eenmaal arm en hebben het niet zo ruim. Wil jij me Sugar Daddy zijn?

GeiltjeDrikx3 2 april Betaling in natura. Dus zoek ik een rots in de […]. Ik ben Sienne en wil een man die echt lekker sex met mij kan hebben.

Bericht me snel voor een spannend avontuurtje.

Dildo natte kutjes gratisstevige neukpartij diensten in natura betalen

Bovendien leek het dat hij op haar was uitgekeken want hij wilde alleen nog maar met haar donderjagen om aan de jongens en meisjes die op bezoek waren te laten zien wat hij bedoelde met neuken en verschillende standjes. Daar stond tegenover dat de nachten met zijn broer steeds fijner werden en ze werd zelfs nog steeds verliefder en geiler op hem tot die er achter kwam dat ze veel vaker kerels van haar lichaam liet genieten en ze dus, volgens zijn zeggen, de hoer speelde.

Vanaf toen was de broer nooit meer thuis geweest en leefde zij haar leven met haar man zoals mij dat inmiddels wel duidelijk zou zijn. Ze begreep mij dus ook heel goed maar ze vond het toch niet zo fijn dat ik me nu ook met die jonge kinderen bemoeide en niet naar ervaren kerels zocht als ik “te kort” kwam.

Ik weet nog dat ik een kleur kreeg en alleen maar verlegen wist te stamelen dat haar jongste zoon zo lekker neukte, veel lekkerder dan Johan, en dat ik daarom zo had gedaan. Terwijl een arm om me heen werd geslagen werd ik gerust gesteld dat het zo erg ook weer niet was en dat we het best ook nog wel weer eens mochten doen.

Maar dan wat stiller zodat andere kinderen er geen weet van hadden en zeker niet als zijn meisje in de buurt was. Zei zou wel eens een lekkere kerel voor me regelen, als ik daar zin in had, en ze zou er dan ook voor zorgen dat er verder dan niemand thuis was zodat ik van geilheid dan net zo hard mocht gillen als ik wilde.

En ze kneep me daarbij, zoals goede vriendinnen dat doen, vertrouwelijk in mijn arm terwijl ze zei dat ik haar in het vervolg maar Annie moest noemen. Aangezien het al zaterdag was werd het die week niets meer en daarna had ik al weer mijn “vervelende week”. Zodat het tot de dinsdag erna duurde dat Annie me, juist voor ik naar huis zou gaan na een ouderwets heerlijk uurtje met Johan boven, mee naar het achterkamertje nam en me daar vertelde dat als ik er nog steeds zin in had het eens met andere kerel te doen ik de volgende middag om één uur werd verwacht.

Ze had namelijk een lekkere kerel gevonden die de volgende middag eigenlijk bij haar op bezoek kwam maar misschien ook wel was over te halen om dan “belangstelling” voor mij te hebben. Dat ik moest spijbelen van school werd niet over gesproken, wel dat ze zou zorgen dat de achterdeur los was en er voldoende condooms onder het kussen lagen en ze gaf me daarbij een veelbetekenende knipoog.

Want zij wist natuurlijk ook dat ik juist nu in mijn “gretige dagen” was, zoals Johan zijn broer het noemde. En zo kon het gebeuren dat ik de volgende middag om even voor één uur, in een veel te klein jurkje, wat onwennig de keuken binnenstapte om te ontdekken dat er nog niemand was.

Ook in het achterkamertje was niemand ontdekte ik toen ik mijn gewone kleren, die ik had meegenomen om straks weer aan te trekken, op de stoel legde en daarom besloot ik in de keuken te wachten.

Wat niets voorstelde want ik zat nog niet eens toen ik de voordeur hoorde en Annie even later met een echte heer, in streepjespak en van zeker stiefvader zijn leeftijd of nog wat ouder, de keuken binnen stapte. Aan de reactie van hem was te zien dat ze het al over mij hadden gehad en hij kreeg geile glimmende ogen toen hij, naar hij me later vertelde, twee van die geile benen onder het veel te korte kleine jurkje zag uitsteken.

Dat deed hij in één beweging met het losmaken van een paar knoopjes van mijn jurkje zodat zijn hand echt om mijn blote tietje sloot terwijl hij me heel lief en voorzichtig op de mond zoende. Daar hij me daarbij tegen zich aan trok kon ik vaag voelen hoe ontzettend groot zijn lul wel was maar ik kreeg geen angst, in tegendeel, ik werd ontiegelijk geil en droop plotseling van verlangen hem in me te voelen.

Toen Annie me dan ook vroeg of het zo goed was kon ik alleen maar verlangend knikken en ik voelde mijn knieën al slap worden voor zij de keuken had verlaten. Daarom begon ik waarschijnlijk ook niet over het achterkamertje maar liet ik toe dat hij zijn hand zo maar onder mijn korte jurkje stak en mijn “weke plekje” zocht.

Wat hij, waarschijnlijk omdat hij zeer ervaren was, spoedig had gevonden en me meteen in vuur en vlam zette. Ik schaamde me achteraf haast dat hij me zo snel had weten klaar te fingeren, maar veel tijd om me echt te schamen kreeg ik niet want hij bracht onder het zoenen mijn hand naar zijn gulp en liet me voelen dat hij een heerlijke harde en ook een hele grote lul had. En toen hij hem tevoorschijn had gehaald leek hij nog groter en harder en dat bracht me toch wel wat aan het twijfelen hoewel ik hem wel spontaan vast pakte en me naar de keukentafel liet dirigeren.

Toen hij me, nadat mijn broekje op de grond was verdwenen, met de bips op de keukentafel zette werd de aarzeling bij mij toch groter en werd de kriebelende bal in mijn buikje plotseling heel erg klein. Want ik verwachte dat hij meteen met me zou gaan neuken want per slot van rekening was zijn lul groot en hard genoeg en schokte hij ook al een paar keer in mijn hand toen ik er in kneep. Hij moet hebben gevoeld dat ik plotseling heel gespannen werd want hij fluisterde, ‘rustig maar, we hebben geen haast’, en hij ging met zijn mond naar mijn kutje.

Eerst zocht zijn vinger maar al spoedig zijn tong mijn “weke plekje” en toen dat me deed ontspannen bleef hij me met zijn bovenlip daar verwennen terwijl zijn tong naar beneden en in mijn kutje binnen gleed en heen en weer begon te gaan. Hij neukte me dus met zijn tong en vreemd genoeg werd ik hier zeker zo geil van als wanneer ik daar door de lul van mijn vriend werd genomen. Toen hij bovendien met zijn handen mijn tietjes vast pakte en met zijn duimen mijn tepeltjes naar binnen duwde was het hek spoedig van de dam en kwam ik met een luide, ‘aaaaaaah’, klaar.

Hij bleef echter gewoon doorgaan tot mijn lichaam zich weer spande en toen stopte hij met zijn mond en trok mijn bips langzaam naar de rand van de tafel.

Voordat de spanning dat het nu ging gebeuren te groot werd begon hij heel rustig met een paar vingers in mijn kutje te spelen zodat ik langzaam toch weer ontspande en op het laatst al van drie van zijn vingers genoot die hij heel rustig in mijn kutje heen en weer draaide tot mijn genot weer begon te stijgen. Hij ging zo ontspannen en rustig te werk dat het eerst zelfs helemaal niet tot me doordrong dat hij zijn vingers had vervangen door zijn lul.

Pas toen die veel dieper in mijn kutje doordrong dan zijn vingers hadden gedaan begon ik me dat te realiseren vooral toen hij daarna langzaam met zijn grote lul helemaal naar binnen gleed en mijn kutje plotseling verschrikkelijk werd uitgerekt.

Het deed echter beslist geen pijn maar het voelde wel heel strak en dat werd nog erger toen hij me een poosje later zover had dat ik het niet meer kon tegenhouden dat ik opnieuw klaarkwam. Want toen voelde het zo strak dat er geen ruimte leek te zijn dat de kriebelende bal in mij lichaam kon ontploffen en leek het wel of mijn kutje zich niet eens meer kon samentrekken om mijn geil naar buiten te piesen. Ik weet nog dat ik willoos en machteloos op de tafel lag terwijl hij rustig, maar wel heel voorzichtig, door bleef pompen en pompen en pompen tot ik het gevoel had dat mijn kutje van binnen helemaal in brand stond.

Ik moet gesnikt hebben van, ‘jaaaaaaaaaa’, toen hij nog iets dieper ging en eindelijk iets versnelde zodat ik aan hem kon voelen dat ik de volle lading ging krijgen. En ik sloeg in extase mijn voeten om hem heen toen de hete bal in mijn buikje met een verschrikkelijke knal ontplofte en ik nu wel de kracht vond om mijn kutje samen te trekken zodat ik mijn geil over zijn ballen pieste. Ik was helemaal wild van hem en toen hij zijn lul, die wel slapper maar nauwelijks kleiner was geworden, uit mijn zuigende kutje terugtrok kreeg ik meteen het gevoel dat ik hem niet kwijt wilde.

Daarom had ik hem waarschijnlijk ook al in mijn mond genomen voor ik op mijn knieën voor hem zat. Toen hij me daarop een lieve aai over mijn wang gaf, ten teken dat hij best kon waarderen wat ik deed, begon ik harder te zuigen en zijn grote ballen te aaien.

Dit betekende dat hij al zeer spoedig weer hard begon te worden en ook weer groter. Zo groot zelfs dat hij nog niet eens voor de helft in mijn mond paste toen hij met zachte druk zijn hand tegen mijn achterhoofd legde en een voorzichtige voorwaartse beweging maakte. Dat deed hij maar één keer en hij ging net niet zo diep dat ik moest kokhalzen voor hij me mee op de grond trok.

Hij op zijn rug en ik zittend op zijn buik met mijn benen gespreid en zijn steigerende lul tegen mijn bips. Hij hoefde verder niets te zeggen want ik was gretig genoeg zodat ik met mijn lichaam een eindje omhoog veerde en de buitenste lipjes van mijn kutje op de punt van zijn grote lul plaatste. Toen begon ik heel langzaam te bewegen en iedere keer ging ik iets lager zodat ik na ongeveer twintig op en neer gaande bewegingen stijf op hem zat en tevens weer klaarkwam.

Maar ik bleef doorgaan een doorgaan, en klaarkomen, tot ik niet meer kon en uitgeput voorover zakte en stil op hem bleef liggen. Waardoor hij het overnam terwijl ik voelde dat ik nat van het zweet was en zeker van hem zou zijn afgegleden als hij me niet had vastgehouden. Maar ik gleed niet maar hij, in mijn kutje heen en weer met zijn grote ding, terwijl hij zijn grote handen stevig op mijn billen had gelegd.

Het voelde zalig maar ik was zo afgepeigerd dat ik niet meer klaarkwam maar in mijn onderbewustzijn wel voelde dat hij met één van zijn vingers steeds het stukje tussen mijn kutje en mijn anus streelde. En daar zelfs een klein stukje met zijn vinger naar binnen ging toen hij weer steeds geiler en geiler werd tot hij met een harde stoot en een kreun uit zijn keel, en deze keer echt heel diep binnen in mij, klaarkwam.

En hoewel ik nu dus niet zelf geil was geworden en nog afgepeigerd maar wel ontspannen op hem had gelegen was het toch een heerlijk gevoel om dat grote schokkende spuitende ding in me te voelen.

En ik was dan ook behoorlijk trots toen hij me een begon te zoenen en zei dat ik zo geweldig was dat hij geen genoeg van me kon krijgen. We bleven zoenen en zoenen met nog steeds zijn, nu wel veel slappere maar lekkere, lul in me terwijl hij mijn rug streelde.

Spoedig was dat niet meer mijn rug maar vooral mijn billen die hij streelde, terwijl zijn mond nu mijn tietjes had gevonden terwijl zijn lul nog steeds in mijn kutje zat. Ik zat nu ook haast weer, op hem dan, terwijl hij met zijn billen mijn billen verder uit elkaar duwde en zijn vingers mijn kontje weer zochten. Dat vond ik niet erg omdat mijn vriend Johan dat ook wel eens deed en daar werden we samen dan altijd heel geil van.

Ik kwam na een poosje dan tot de ontdekking dat ik ook nu weer geiler werd. Want dat deed hij zodat die steeds gladder werd en hij zo maar met twee vingers een stukje naar binnen ging. Toen ik even kreunde en hij door had dat dit niet kwam omdat hij me pijn deed maar omdat ik zijn vingers en zijn groeiende lul in mijn kutje lekker vond, tilde hij me op en zette me op handen en voeten op de grond.

En terwijl hij achter me ging zitten voelde ik dat hij nu beide handen gebruikte om zowel mijn kutje als mijn kontje te verwennen. Dat bleef hij doen tot hij uiteindelijk al met vier vingers in mijn kutje zat en zeker twee in mijn kontje en aan me voelde dat ik, hoe was het mogelijk, weer zo verschrikkelijk geil was gemaakt dat ik uiteindelijk nog een keer ging klaarkomen.

En ik was dan ook de koning te rijk toen ik voelde dat hij zijn lul, die dus al weer voor de derde keer die middag paraat stond, mijn kutje binnen schoof terwijl hij mompelde: Hij begon daarop echter niet, zoals ik had verwacht, stevig te neuken maar hield hem stevig in me terwijl hij nu met twee duimen mijn kontje begon te bewerken. Eerst schrok ik daar wat van en voelde het ook niet prettig omdat hij me met zijn duimen echt begon uit te rekken maar omdat hij ondertussen tevens mijn kutje begon te verwennen door langzaam met zijn grote lul te bewegen werd ik wel steeds geiler.

Toen hij me zover had dat ik ging ontploffen sloeg hij, in een soort houtgreep, zijn armen rond mijn heupen en liet hij zijn lekkere lul zolang schokken tot mijn zoveelste bevrediging door mijn lendenen begon te razen. Ik voelde dat ik helemaal slap werd en bood dan ook geen enkele weerstand toen hij snel zijn lul terugtrok om meteen daarna een voorwaartse beweging te maken zodat zijn lul zo maar een behoorlijk stuk bij mijn kontje naar binnen gleed. Ik was compleet verast maar fut om te protesteren had ik niet en bovendien liet hij me geen kans want hij trok me op dat moment omhoog zodat ik alleen nog maar met mijn handen op de grond kwam en hij met zijn grote lul helemaal bij me naar binnen gleed.

In mijn kont dus, en ik was waarschijnlijk te verdoofd om pijn te voelen of het moet er niet geweest zijn. Zijn lul dus wel en ook zijn vingers, die mijn kutje weer hadden gevonden en in een snel tempo heen en weer begonnen te gaan.

Ik weet niet of ik nog ben klaargekomen maar hij vermoedelijk wel maar ik was toen al bijna niet meer bij mijn positieven en zo slap in mijn benen dat hij me na afloop liefdevol in zijn sterke armen nam en me naar het achterkamertje heeft gedragen om me daar op bed te leggen.

Vaag herinner ik me nog dat hij mompelde, ‘Zo voelt een meisje zich nu eenmaal als ze echt kennis heeft gemaakt met “Mijn Vriend” Ik moet zijn weggedommeld en toen ik wel weer bij mijn positieven kwam zat Annie bij me op de rand van het bed en streelde ze me voorzichtig door mijn haar. Ze zou zorgen dat ik er ook beslist geen spijt van zou krijgen en spoedig nog veel meer kansen zou krijgen om met zulke lekkere kerels te donderjagen.

Inmiddels was ze zelf begonnen ook haar kleren uit te trekken en toen ze, met haar grote parmantige borsten fier vooruit stekend, bloot voor me stond vertelde ze dat we nu eerst gingen douchen. Ondertussen bewonderde ik openlijk haar mooie lichaam en wat me vooral opviel dat haar donkere driehoekje voor een groot deel zo mooi werd weggestopt onder haar veel bollere buik en tussen haar rondere billen.

Bij mij leek het driehoekje haast vooruit te steken omdat ik zo’n platte buik had en van die smalle billen. En ze reikte mij haar hand zodat ze me voorzichtig in de benen kon helpen en me steunen toen mijn billen hevig begonnen te trillen en ik even dacht door mijn knieën te zullen zakken. Want dat deed het toen ze met haar vingers er heel veel zeep begon op te smeren terwijl ze plagend zei dat ze nu nog kon zien dat ik daar behoorlijk was uitgerekt.

Ik voelde me ook helemaal trots toen ze dat zei en het drong tevens tot me door dat zij er van uit ging dat er nog meerdere keren zouden komen. En vreemd genoeg besefte ik plotseling dat ik dat ook graag wilde en dat er ook wel een einde mocht komen aan de vriendschap met Johan omdat ik me realiseerde dat ik zijn manier van neuken wel gezien, en gevoeld, had. Dat zei ik dan ook tegen haar toen ze mijn kutje en kontje na het afdrogen voorzichtig met wat crème insmeerde zodat het schrijnen de volgende dag over zou zijn, dan was zijn broer nog beter.

En toen moest ze lachen en vertelde dat die volgens haar ook zeker de geilste van de twee was en dat Johan alleen maar zo actief was omdat zijn stiefvader hem zo achter de broek zat om van die onschuldige jonge dingen naar hun huis te lokken. Vreemd genoeg liet ze op geen enkele manier merken of ze het daar nu wel of niet mee eens was. Toen we weer in het achterkamertje kwamen viel me pas op dat er een mooi BH-tje en slipje op de stoel bij mijn eigen kleren waren gelegd.

Zodra Johan zijn moeder zag dat ik er met belangstelling naar keek nodigde ze me uit ze te passen en vertelde ze me dat ze die voor mij had gekocht.

Toen het inderdaad perfect bleek te passen zei ze dat ik die dan mooi kon aanrekken als ik opnieuw zin zou krijgen om me door een door haar meegebrachte kerel te laten verwennen, of om die kerel eens extra te verwennen want dat kon natuurlijk ook.

Ondertussen was ze zich zelf ook gaan aankleden en toen ik verbaasd keek omdat ze een BH voor deed waar de tepels doorheen priemden, omdat er daarvoor een uitsparing was gemaakt, en dat haar slipje niet alleen heel erg doorschijnend was maar ook een opening in haar kruis had vertelde ze lachend dat ze vanavond in de kroeg ging werken en dat dit haar nieuwste “bedrijfskleding” was.

Ik weet niet of ik teleurgesteld keek of iets degelijks maar ze vertelde me dat er zaterdag wel weer gelegenheid zou zijn om in het achterkamertje wat te stoeien omdat ze dan vast ook wel weer een kerel aan de haak zou slaan. Het werd dus geen misschien maar een zekerheid want ze vertelde me die zaterdagmiddag al, voor ze wegging, dat ik me maar vast moest verkleden omdat ze straks een lekkere kerel mee nam die dan waarschijnlijk wel van ons allebei wilde genieten. De plannen van zijn moeder was een tegenvaller voor Johan want die had me juist duidelijk gemaakt dat hij geen geduld meer had en straks met me wilde neuken omdat ik hem al vanaf dinsdag steeds had afgewimpeld.

Terwijl ik zijn stiefvader vrijdagmiddag nog even de gelegenheid had gegeven tussen mijn benen te kruipen om een condoom te vullen. Want meer was het voor hem niet geweest en hij was bovendien nogal gepikeerd dat hij een condoom moest gebruiken omdat ik volgens hem al weer in mijn veilige dagen was.

Zodra hem duidelijk werd dat het met condoom of helemaal niet was koos hij voor dat laatste en wist hij me uiteindelijk zelfs nog twee keer naar een hoogtepunt te neuken voor hij zelf ook ging. Daarbij besefte ik wel dat het klaarkomen nog steeds heerlijk was maar dat hij op geen stukken na kon tippen aan de heerlijke lul die mij dinsdag zo gek van geilheid had gemaakt. Toen ik in het achterkamertje kwam bleek daar niet alleen het setje ondergoed op de stoel te liggen maar lagen er tevens een mooi rood en wat uitdagend jurkje en hele mooie kousen.

Het paste voortreffelijk en vreemd genoeg begon ik van geilheid zo maar te rillen toen ik me daarna zelf in de grote spiegel bewonderde. Dat bewonderen deden Johan en zijn stiefvader ook toen ik weer in de keuken kwam, maar ze zeiden niets. Tenminste niet over mijn kleren of mijn plannen maar ze zetten wel een geile film aan met de mededeling dat Johan voor straks ook weer een “vriendinnetje” had uitgenodigd.

Vreemd genoeg deed dat me niets en was ik blij dat Annie op dat moment net thuis kwam gevolgd door een redelijk jonge kerel die ik daar al een keer vaker had gezien.

Hij maakte dan ook even een babbeltje met stiefvader en een opmerking tegen Johan dat hij daar ook voor kwam, terwijl hij naar de film wees waarin twee vrouwen met één kerel aan het rotzooien waren. Johan zei niets en keek alleen maar even kwaad naar mij, waarna hij opstond en de keuken verliet.

Wij verlieten de keuken ook na een korte hoofdknik van Annie en gingen het achterkamertje binnen. Kans om verlegen met de situatie te worden kreeg ik niet want Annie sloeg haar armen rond de nek van de kerel en begon meteen met haar buik verleidelijk tegen hem aan te wrijven. Hij greep hierop haar borsten en zo stonden ze elkaar een poosje op te geilen tot zij aangaf dat hij haar, omdat ik er bij was, bij wijze van uitzondering vandaag ook mocht zoenen.

Toen hij korte tijd later te gulzig werd weerde ze hem echter lachend af met de mededeling dat ik volgens haar ook al lang naar hem stond te smachten. Dat stond ik ook en ik begon zelfs helemaal te beven toen hij onder het zoenen mijn tietjes stevig vastpakte en zijn stijve lul tegen mijn buikje perste.

Annie had de situatie inmiddels goed ingeschat want ze sloeg haar armen om ons heen en fluisterde geil dat we ons beter uit konden kleden en in bed konden duiken voor we verder gingen. Tot mijn verassing had ze inmiddels zelf alleen haar doorschijnende slipje nog maar aan en ze wreef haar borsten uitdagend tegen zijn rug terwijl ze hem begon te helpen het overhemd en de broek los te maken. Ik was in drie snelle bewegingen al bloot, wat aanleiding voor Annie was om me er later op te wijzen dat ik dat in het vervolg rustig en uitdagend moest doen, en ging meteen op bed liggen.

Om te kijken hoe de andere twee donderjagend en elkaar betastend bezig waren de kleren van hem en het slipje van haar uit te doen. Ze bleef daarbij achter hem staan en liet haar eigen slipje pas door hem van haar heupen schuiven toen ze al een condoom om zijn, recht vooruitstaande, lul had geschoven.

Daarna bleef ze met haar borsten verleidelijk tegen zijn rug aan wrijven tot ze bij het bed waren aangekomen en ze hem vertelde dat hij mij eerst mocht hebben als hij beloofde dat hij voor haar voldoende overhield. De belofte kwam niet maar hij wel, bij me in bed dan tenminste, en hij liet er geen gras over groeien want hij schoof na een paar zoentjes al tussen mijn billen en begon me snel en heftig te neuken.

Hier had ik niet op gerekend en voor ik er erg in had was ik al zo geil dat ik begon te kreunen en te zuchten en het dus niet tegen kon houden dat ik al twee keer was klaargekomen toen hij echt vaart begon te zetten. Dat was het moment dat Annie ingreep door hem bij me weg te trekken met de mededeling dat ik zo eerst genoeg gehad had en dat zij hem nu ook wel eens wilde voelen en ze greep daarbij brutaal naar zijn lul.

Ze kreeg hem ook, al was het wel kortstondig, omdat hij bij mij al behoorlijk wild was geworden en hij bij haar dus al binnen enkele stoten klaarkwam. Daar werkte ze zelf ook heel erg aan mee door geil te verzuchten, zodra hij zijn lul in haar kut had gestoken, dat hij vandaag weer zo’n grootte had en daarna was ze snel met haar heupen te gaan schokken. Ze mopperde daarna wel dat hij een stoute jongen was omdat hij niet had gewacht tot zij ook klaarkwam, maar gaf mij een knipoog te teken dat ze het zo prima vond.

Toen het condoom was afgedaan en zijn zaakje wat was afgedroogd zijn we languit met ons drieën op bed gaan liggen met hem in het midden. We hebben een hele poos rustig liggen vrijen tot we ontdekten dat zijn lul weer hard genoeg was.

Onder het vrijen viel me wel op dat hij geen toestemming van haar kreeg dat hij met zijn vingers aan onze kutjes kwam, terwijl wij wel met onze handen overal bij hem aan zaten.

Omdat hij het meeste met mij had liggen zoenen en net zo gek op mijn tietjes leek te zijn dan op de mooie borsten van Annie had ik verwacht dat ik als eerste weer aan de beurt zou zijn toen er een nieuw condoom om zijn harde leuter was geschoven. Maar ik vergiste me want zij trok hem, zonder omhaal, tussen haar billen met de boodschap dat ze zo geil op hem was geworden dat hij zijn best mocht doen om haar te laten ontploffen.

En toen was ik getuige van een neukpartij die nog geen twee minuten duurde voor zij haar heupen van het bed tilde en heel snel met haar bekken begon te schokken terwijl ze gromde dat hij een super neuker was die haar met zijn grote lul helemaal gek had gemaakt. Daarna bleven ze stil liggen omdat zij hem bij de heupen vast hield zodat hij niet door kon gaan om ook zijn hoogtepunt ook te bereiken.

Dat stilliggen duurde maar even want na een zoentje op zijn voorhoofd en een bedankje dat hij haar zo heerlijk had laten klaarkomen, wat maar gespeeld was hoorde ik later van haar, werd hij er aan herinnerd dat ik inmiddels ook wel weer zou liggen smachten naar zijn lekkere grote harde lul. Ik weet nog dat het heel vreemd en ietsje koud aanvoelde toen hij zijn natte, in condoom verpakte, lul bij me naar binnen duwde. En daarvoor opende ik me waarschijnlijk dan ook helemaal zodat hij extra langs mijn “weke plekje” gleed.

Dat kon hij ook gemakkelijk want hij had zijn handen naast mijn taille gezet en duwde zijn armen recht terwijl hij met zijn heupen naar voren bewoog zodat hij bovendien erg diep kwam. Dat had Annie waarschijnlijk ook gezien want ze ging naast me liggen zodat ze een hand onder mijn billen kon steken waardoor ik mijn bekken iets kantelde terwijl ze in mijn oor fluisterde dat ik goed op haar aanwijzingen moest letten.

En nadat ze de kerel een compliment had gemaakt dat hij het geweldig deed en mij op deze manier zo diep raakte dat het niet ander kon dan dat ik verschrikkelijk geil van hem moest worden, begon ze mijn heupen een duwtje te geven vlak voor hij een stotende neukbeweging maakte. Ondertussen fluisterde ze in mijn oor dat ik moest zorgen hem met mijn beweging zo geil te maken dat hij snel klaarkwam, want anders lag ik straks weer te kreunen en werd ik misschien wel van de wereld geneukt, zoals eerder die week door de vent in het streepjespak, voor hij eindelijk opnieuw klaarkwam.

Dat nam hij zich ter harte want hij begon iets steviger te neuken en duwde mij ook harder in de matras waardoor ik bijna geen kans meer kreeg om hem met mijn heupen tegemoet te komen. Daar had ze goed aan gedaan want nu voelde ik hem duidelijk versnellen en kreeg ik ook weer meer ruimte om hem steeds wilder met mijn heupen tegemoet te komen. En toen gebeurde er een wonder want op het moment dat ik voelde dat ik het niet langer vol kon houden en hevig begon klaar te kommen gaf hij nog drie wilde stoten en kwam ook schokkend klaar.

Hoewel we dus gelijktijdig kwamen had ik toch het gevoel dat ik van hem gewonnen had en dat gaf me een heerlijk gevoel.

Dat gevoel werd nog fijner toen ik van Annie, omdat de kerel dus heel royaal was geweest, na het douchen en aankleden vijftien gulden kreeg met de mededeling dat ik dat dik verdiend had.

Natuurlijk had zij ook haar kosten maar die vijftien gulden kon er best af, ook als ze rekening hield met de aanschaf van mijn kleren. En toen werd mij duidelijk dat ze van de kerel in het streepjespak, die mij toen zo verschrikkelijk te pakken had genomen, ook geld had ontvangen. Dat geld ontvangen deed ik de week daarop nog meer want toen kreeg ik van de kerel, waar ik in mijn eentje een uurtje mee in het achterkamertje was geweest, vijfentwintig gulden.

Dat mocht eigenlijk ook wel want hij was veel langer gebleven dan het afgesproken half uur, hoewel dat eigenlijk door toedoen van mijzelf kwam. Ik had me namelijk uitstekend aan de instructie van Annie gehouden en was hem wild met mijn heupen tegemoet gekomen zodra hij zijn lulletje, in condoom verpakt, bij me naar binnen had geschoven.

Daardoor kwam hij binnen een halve minuut klaar en leek het er eerst ook op dat hij hem daarna niet meer stijf kon krijgen om zich alsnog een half uur met me te vermaken. Dat was ook de reden waarom ik hem spontaan met mijn handen ben gaan verwennen en toen dat eerst ook nog niet hielp heb ik toegelaten dat hij ook met zijn vingers aan mijn kutje mocht komen. En toen lukte het voortreffelijk, niet alleen bij hem maar ook bij mij, zodat hij daarna het weer stijf gemaakte lulletje, want meer had hij ook nu niet, direct bij me naar binnen duwde.

Zonder condoom dus maar wel met veel vuur zodat hij mij, ondanks de geringe grootte van zijn apparaat, helemaal gek maakte van geilheid. En ik zeker alsnog een keer of vier klaarkwam voordat hij me barstens vol spoot. Ja zeker, barstens vol, want er leek geen eind te komen aan het schokken van zijn lulletje en aan de stroom zaad die hij bij me naar binnen pompte. Het bed dreef een het liep nog met een straaltje uit mijn kutje toen ik een poosje later opstond om me in de douche wat op te knappen.

Hij was toen al weggegaan en had als dank voor het extra’s vijfentwintig gulden op het nachtkastje gelegd. Ik heb over het voorval niets aan Annie verteld, ook niet toen ik drie dagen later van haar ook nog vijftien gulden kreeg voor mijn bewezen diensten.

Wel heb ik daarom later op die dag Johan zijn stiefvader zijn gang laten gaan en me, deze keer wel zonder condoom omdat ik niet meer aannemelijk kon maken dat het nog niet veilig was, vol laten spuiten met zijn geil. Ik heb hem toen echter wel meteen duidelijk gemaakt dat dit de laatste keer was dat hij me gratis kon krijgen en dan nog onder mijn voorwaarden, dus niet meer op de mond zoenen, met zijn vingers van mijn kutje afblijven en alleen neuken met een condoom.

De week daarop voelde ik me zo nu en dan niet zo lekker en Annie kon het op zeker moment dan ook niet laten mij te plagen dat ik de afgelopen weken veel te veel van mijn nog zo jonge lichaam had gevergd.

Want zij was, bijna twintig jaar ouder en veel meer ervaren dan ik, zelfs blij dat ze het om de mij wel bekende redenen een paar dagen wat rustig aan moest doen want kerels verwennen was best wel een zware bezigheid. Bovendien was de broer van haar man, na tien jaar, plotseling weer eens op bezoek gekomen en ze had duidelijk kunnen merken dat hij haar nog steeds heel lief vond.

Zelfs toen hem duidelijk werd dat ze haar manier van leven nog steeds niet veranderd had, liet hij merken dat hij dat al van zijn broer had begrepen, maar hij had er nu echt geen problemen meer mee. Dat kwam ook omdat de vrouwen die hij de laatste jaren had gehad per slot van rekening op dat gebied zeker niet beter waren geweest dan zij terwijl juist zij hem wel het gevoel had gegeven dat hij iets voor haar betekende. Ze zag er dan ook naar uit dat de twee weken, want dan kwam hij al weer, om waren en zij zou het daarom in de tussentijd wat rustiger aandoen met de kerels, zodat zij in ieder geval dan fris en extra verlangend was als hij weer thuiskwam.

Al had ik inmiddels wel begrepen dat zij en haar man al lang niet meer met elkaar neukten. Bovendien had ik geen enkel idee hoe vaak ze daarnaast nog in de kroeg met kerels naar boven was geweest. Mijn ‘vervelende week’ kwam echter niet en een zevental dagen later was ik s’morgens plotseling zo beroerd dat ik moest overgeven. Gelukkig heeft mijn moeder toen niets ontdekt, maar Annie wel zodat ze me vragen begon te stellen over wanneer ik die maand zonder condoom had geneukt en met wie.

En toen ik haar had verteld dat ik niet met de kerel in het streepjespak naar het achterkamertje was gegaan maar met hem in de keuken was gebleven, wist ze waarschijnlijk genoeg. Al vroeg de wel verder en toen heb ik haar verlegen ook verteld van de kerel met het kleine lulletje, dat me ruim een week later barstensvol had gespoten, en van haar man die hetzelfde later ook nog een keer bij me had gedaan.

Ze wist toen genoeg zodat ze me de dag daarop meenam naar de stad waar we een bezoekje aan een arts brachten die mij wat pilletjes voorschreef en me op het hart drukte dat ik de volgende week terug moest komen voor controle of, als deze pilletjes niet voldoende hadden geholpen, voor andere maatregelen.

De maatregelen waren niet nodig want de pilletjes hielpen dus wel en ik ben meer dan een week heel beroerd geweest met veel buikpijn en bloed, maar toen was het dan ook weer over. Al had ik daarna plotseling geen enkele belangstelling voor kerels en dat was gezien mijn gedrag daarvoor best wel bijzonder te noemen.

Wel was ik bijna altijd bij Johan thuis te vinden omdat ik in zijn moeder een echte vriendin had gevonden waar ik lange gesprekken mee voerde over het leven en onze gevoelens. Dat laatste kwam vooral aan de orde omdat ze tot de ontdekking was gekomen dat ze nog steeds smoorverliefd op de broer van haar man was. Ze voelde zich weer als een jonge meid zei ze steeds tegen mij en werd al verschrikkelijk geil als ze er alleen maar aan dacht dat hij het komende weekend weer bij hen op bezoek zou komen.

Want hij zou zaterdag om vier uur met de trein komen en dan gingen ze eerst gezellig uit en een hapje eten. Ze dachten zo rond een uur of negen wel weer thuis te zijn en ze hoopte dat ik er dan ook nog was om kennis met hem te maken, al moest ik me niet aan hen storen als ik plotseling een lekkere jongkerel aan de haak zou weten te slaan. Als jij handig bent dan kunnen we dealtje sluiten, denk je ook niet! GeiltjeDrikx3 25 april Betaling in natura.

Naast mijn leven met mijn partner, heb ik ook nog een prive agenda. Deze agenda zit vol geile fantasieen die ik allemaal wil meemaken. Heb niet zo veel te besteden, en word graag verwend.

Alles wat ik kan geven is sex! En dat doe ik heel graag. Problemen met de papierwinkel en of andere belasting gerelateerde zaken? Ik ga je daar bij helpen. Je moet wel lekker kunnen likken […]. Kan jij mij en mijn donkere vriend helpen? Hij is hier niet zo ervaren maar heeft wel een lange! Wij willen er iemand bij die […]. GeiltjeDrikx3 24 april Betaling in natura. Nog lang niet klaar voor huisje boompje beesje.

Dus gewoon nog lekker van mij vrijheid genieten en wat daar ook bij mag komen ;p Graag […]. GeiltjeDrikx3 16 april Betaling in natura. Ik ben een meid die gek is van gothic. Hou enorm veel van seks en ben elke dag wel te vinden voor een leukere neukpartij! Studenten zijn nou eenmaal arm en hebben het niet zo ruim. Wil jij me Sugar Daddy zijn? GeiltjeDrikx3 2 april Betaling in natura.

Dus zoek ik een rots in de […]. Ik ben Sienne en wil een man die echt lekker sex met mij kan hebben. Bericht me snel voor een spannend avontuurtje.Geile sexfotos oma met kale kut


Ik was uitgeput en sliep dan ook als een blok toen hij een half uurtje later boven kwam en zo maar zijn hand onder mijn rokje stak. Hij was teleurgesteld dat ik een broekje aan had, al hoe mooi dat was, omdat hij nu niet zomaar op me kon glijden en vermoedelijk al met me aan het neuken zou zijn geweest voor ik goed wakker was..

Maar ik had mijn rode slipje en mijn rokje al uit voor hij zijn broeken uit had en een condoom had gevonden. Ik weet nog dat ik gezegd heb dat het niet gaf omdat het met zo’n ding om, behalve wat meer gedonder, net zo lekker was.

We hebben allebei geploeterd en gezweten voor Johan uiteindelijk voor de vierde keer in me klaarkwam, het condoom dus, en ik zelf ook ontelbare keren was geweest. Al had ik hem daarbij wel laten merken dat ik het niet zo lekker vond hem te berijden omdat die van hem niet zo groot was als die van zijn stiefvader.

Niet wetend dat die van hem over een half jaar zeker zo groot zou zijn en hij andere meisjes op die manier juist helemaal gek van geilheid zou maken. Dat nam niet weg dat mijn kutje niet alleen beurs was maar ook mijn tietjes voelden pijnlijk aan zodat ik blij was dat ik naar huis moest. Om me daar opnieuw te verbazen dat mijn moeder thuis niets door had, terwijl ik duidelijk geen BH droeg en nogal stijfjes liep.

Bovendien was ik te laat thuis en ze vroeg niet eens waar ik geweest was. Toen bij een volgende gelegenheid, een paar dagen later, duidelijk werd dat ik alles even heerlijk vond wat Johan met me deed behalve als ik hem moest berijden, was dat voor stiefvader een mooie gelegenheid om mij naar zich toe te trekken en tegen Johan te zeggen dat hij goed moest opletten.

Daarna tilde hij me pardoes op en zette me op zijn van condoom voorziene en rechtopstaande lul zodat ik helemaal met mijn heuveltje naar beneden zakte tot die op zijn buik ruste en zijn paal me helemaal vulde. En of het nu kwam dat Johan me, hoewel hij me die middag al wel een paar keer had geneukt, door het gedonder met de condooms niet geil genoeg had gekregen wist ik niet, maar ik werd me daar toch wild van.

Hij hoefde haast helemaal niet te bewegen want ik ging achter elkaar door met klaarkomen tot ik uitgeput voorover zakte. En nagenoeg niet meer waarnam dat hij nu begon te pompen en te pompen tot hij, me hard in de billen knijpend, wild schokkend klaarkwam.

Toen ik later weer wat bij mijn positieven kwam was ik plotseling wat verlegen omdat tot me was doorgedrongen dat dit de eerste keer was dat ik met Johan zijn stiefvader had geneukt zonder dat het de bedoeling had mij wat te leren, maar vooral voor zijn genot.

Toen ik dat later tegen mijn vriendje zei vertelde die dat hij het niet erg vond omdat ik van hem gerust zo nu en dan eens een andere kerel mocht laten genieten.

Dat deed zijn moeder immers ook wel eens en daar werd niemand minder van, zeker zijn stiefvader niet. Per slot van rekening was het ook niet gezegd dat hij nooit een ander meisje zou tegenkomen waar hij het eens een keertje mee ging doen. Vreemd genoeg had dit me wat moeten verontrusten maar dat deed het niet, in tegendeel ik voelde me zelfs heel erg gerustgesteld. Niet wetend dat ik er ruim twee maanden later mee geconfronteerd werd dat hij een paar dagen daarvoor met een klasgenootje van me aan het rotzooien was gegaan.

Tenminste dat vernam ik van haar vriendin, en die vertelde me ook dat Johan haar inmiddels zelfs al zover had gekregen dat ze zich, eergisteren zo rond etenstijd s’avonds, door hem had laten neuken. En dat ze het de dag erna niet alleen hem maar ook met zijn stiefvader had gedaan en dat ze hun daarbij toen zolang hun gang had laten gaan dat ze na afloop bijna niet meer op haar benen kon staan.

Toen ik de dag daarop weigerde met Johan naar de slaapkamer te gaan hoewel hij verschrikkelijk veel “zin” in me had, was het zijn stiefvader die er zich mee ging bemoeien. En daarna pakte hij me geruststellend lachend bij de arm en nam me mee naar het achterkamertje. Ik was in de vaste veronderstelling dat hij daar met me zou gaan vrijen om me op die manier de gelegenheid te geven mijn vriendje met gelijke munt te betalen.

Hij begon dan ook meteen met me te zoenen en me langzaam en voorzichtig uit te kleden tot hij voelde dat ik me volledig overgaf. Toen begon hij te praten en me uit te leggen dat wat ze met mijn klasgenootje hadden gedaan niets met liefde of trouw te maken had maar puur was gebeurd om haar “Het”, het neuken dus, te leren. Hij had dat zelfs gestimuleerd en hij hoopte nu dat ik er aan mee wilde werken om “Het” vanmiddag aan Johan zijn jongere broer te leren, want die was inmiddels zo groot dat hij al een behoorlijke stijve kon krijgen.

Johan zijn broer was niet de enigste die verlegen was toen hij even later het achterkamertje binnen kwam, maar ik liet niets merken en stak uitnodigend mijn armen naar hem uit. Toen ik zag dat hij vol bewondering naar mijn naaktheid keek maar verder bleef staan waar hij stond fluisterde ik, ’kom’, en dat hielp want hij kwam langzaam naar het bed en stond toe dat ik zijn broek los maakte. Ik was verbaasd van de grote bult in zijn onderbroek en besefte plotseling dat hij zelfs, hoewel wat jonger dan mijzelf, al groot genoeg was om mij te laten genieten en ik trok hem dan ook spontaan in bed.

Hij was vol bewondering voor mijn tietjes en ik van zijn parmantige lul zodat het niet lang duurde of we hadden allebei iets gevulds in ons. Hij een tietje van mij in zijn mond en ik zijn lul tussen mijn lipjes en volgens mij zogen we ook allebei.

Dat zuigen won ik glasrijk want hij lag spoedig boven op me te rillen. En hoewel ik voelde dat zijn ding slapper werd en spoedig een lulletje was, had ik niet het idee dat hij al had liggen spuiten.

Wel voelde ik dat hij, toen we lekker bleven liggen zoenen, snel weer hard werd en toen begon hij ook onmiddellijk weer te pompen. En dat voelde heel vreemd want hij ging snel heen en weer terwijl ik bij het toestoten het gevoel had dat hij niet tot de bodem doorging maar hem juist even daarvoor al weer terugtrok.

En bij het terugtrekken voelde het net alsof hij al weer toestak voor hij zich echt had teruggetrokken en daardoor had ik meer het gevoel dat hij me lag te prikken. Maar ook bij de tweede keer spoot hij duidelijk niet al merkte ik nu heel goed dat hij even lag te kreunen voor ook nu zijn lul weer slap werd.

Bij de laatste keer heb ik hem wat hoger op me getrokken zodat hij lekker langs mijn “weke plekje” gleed en ik weet niet of hij toen wel heeft gespoten omdat hij mij toen eindelijk ook zo geil had gekregen dat ik zelf kreunend en trillend lag te spuiten en ik zijn lul er van geilheid zo maar uit pieste.

Mijn les in neuken had hem kennelijk wel geholpen want nog geen week later trof ik hem in de slaapkamer van mijn vriend Johan aan met een meisje en het was me meteen duidelijk dat die net hadden liggen te neuken toen we ze stoorden. Daar ook duidelijk was dat het lieve kind helemaal verlegen werd toen we daar zo maar in de slaapkamer stonden zijn we meteen weer weg gegaan om dan maar gebruik van het achterkamertje te maken.

Dat kon volgens Johan zijn stiefvader nog wel, als we tenminste opschoten, want over een uurtje zou zijn moeder thuis komen en dan wist je natuurlijk het maar nooit of ze alleen was. Al met al was het best wel een spannende tijd die we vooral met film kijken en met elkaar vrijen doorbrachten. Soms in het achterkamertje al of niet even gestoord door Johan zijn moeder die dan even kwam kijken als ik weer eens veel lawaai maakte, of zich kwam verkleden omdat ze een afspraak had.

Vaak ook boven en dan kwam zijn stiefvader meestal kijken en Johan aanwijzingen geven hoe hij me supergeil moest maken. Want dat was altijd het doel van hem, mij zo geil maken dat ik op het laatst helemaal willoos was en uiteindelijk alles toestond wat Johan dan met me wilde doen. Met zijn lul in mijn mond, tussen mijn tietjes, of in mijn kutje, ik vond alles goed zelfs als hij daarbij zijn vingers ook in mijn kutje of in mijn kontje stopte.

Zijn stiefvader deed zelf niet zo vaak meer een beroep op mij, hooguit één keer in de week en dan altijd als Johan er niet bij was. Ook hij plaagde me dan wel eens met zijn vingers in mijn kontje omdat ze hadden ontdekt dat mijn kutje op die manier veel heftiger tekeer ging als we samen klaarkwamen.

De reden dat ze toen nooit geprobeerd hebben hun lul ook daar bij me naar binnen te steken is me later pas duidelijk geworden. Maar toen had mijn vriendje zeker ook al een vijftal ander meisjes gehad waar hij mee had liggen neuken en had ik het ook al voor de tweede keer met zijn broer gedaan. Dat gebeurde op de woensdag na mijn “vervelende week” toen we hem en zijn vriendin weer in de slaapkamer aantroffen en deze keer niet weg gingen maar in Johan zijn bed doken.

Dit vooral omdat mijn “weke plekje” en mijn buik al kriebelden terwijl we amper gezoend hadden en Johan iets had goed te maken omdat ik had ontdekt dat hij zaterdags niet met één meisje maar met een tweeling had liggen rotzooien. Dat hij daar hulp van zijn broer bij had gehad wist ik toen nog niet. Die bleef nu stil op zijn meisje liggen tot wij ook onder de dekens lagen om daar voorlopig alleen mijn slipje uit te doen en zijn gulp los zodat er een condoom, want dat was deze week weer nodig, om zijn lul kon worden gerold.

Tot mijn verassing waren wij veel sneller dan de andere twee en, hoewel Johan zijn broer echt wel stevig lag te pompen, werd me opeens heel duidelijk dat hij zijn meisje niet zover zou krijgen dat die ook klaarkwam.

En daar ik plotseling heel veel zin in het lekkere lulletje van hem kreeg schoof ik Johan het bed uit met de mededeling dat hij zich maar een poosje met de vriendin van zijn broer moest bemoeien. Dat was achteraf niet zo verstandig want toen Johan zijn broer spontaan bij mij onder de dekens en tussen mijn billen was geschoven en Johan richting het andere bed ging schoot zij in paniek uit bed terwijl ze geschrokken, ‘Oh nee’ stamelde en met haar kleren onder de arm als een haas uit de slaapkamer verdween.

De lul van zijn broer was toen ook al verdwenen, in mijn kutje dan tenminste, en ik weet nog dat ik heel verbaasd was dat die nu veel groter was dan een week of vier geleden. Hij raakte me nu zo goed dat ik meteen begon te kreunen en mijn benen om hem heen sloeg alsof ik bang was dat hij zich terug zou trekken. Hij trok niet terug maar perste zijn lichaam zo stijf tegen me aan dat ik voelde dat ik spontaal ging klaarkomen. Dat gebeurde ook met schokkende heupen en een trillend buikje terwijl ik mijn geil naar buiten pieste en hij gelukkig lang genoeg stevig doordrukte tot alle golven van wellust door mijn lichaam waren gejaagd.

Ik lag nog met gesloten ogen na te hijgen toen hij de nog steeds harde lul, naar het leek met tegenzin, uit me terugtrok en iemand aan mijn kleren begonnen te frunniken. Dat was Johan zijn broer dus want toen ik mijn ogen opende zag ik dat die bezig was zich zelf uit te kleden terwijl zijn, toch ook wel wat groter geworden, lul al weer parmantig naar me stond te wijzen. Toen iedereen bloot was begonnen ze me allebei te zoenen en te strelen maar ik was nog zo verschrikkelijk geil dat ik voelde dat ik daar niet tegen kon en daarom reikte ik Johan een condoom aan.

Geen getreuzel maar daden was mijn motto en daarom was ik ook verheugd dat mijn vriendje zonder verdere plichtplegingen weer tussen mijn billen gleed en deed waar mijn lichaam om schreeuwde, namelijk geneukt worden tot ik sterretjes zag. Dat lukte hem niet hoewel hij een hele tijd doorbeulde en me ook heel vaak liet klaarkomen, maar het werd nooit zo heftig als de vorige maand toen zijn stiefvader me alle geilheid die ik bezat uit mijn lijf neukte en ik bijna bewusteloos raakte.

Zijn broer kwam daar nog het dichtste bij toen die daarna de taak van Johan had overgenomen en ik me realiseerde dat die veel lekkerder neukte omdat hij met veel meer gevoel bewoog en precies aanvoelend hoe hij me moest raken om me helemaal gek te maken. Die kreeg het uiteindelijk ook voor elkaar dat het gevoel van die kriebelende bal in mijn buik zich naar mijn kutje verplaatste en ik helemaal begon te gloeien. Ik was ongetwijfeld opnieuw met een enorme explosie ontploft als Johan zijn broer niet juist op dat moment van me had afgetrokken.

Die had zich namelijk plotseling gerealiseerd dat zijn broer op het punt van echt klaarkomen was aangekomen en als hij niet had ingegrepen was de ontlading van hem niet op maar in mijn buikje beland.

Nu kleefde ik helemaal van zijn woeste stralen geil en ging het allerzaligste moment aan me voorbij. En hoewel mijn vriend me misschien wel voor problemen had behoed was ik hem zeker niet dankbaar.

Waardoor ik, waarschijnlijk uit wraak, de volgende middag met zijn stiefvader naar bovenging om te ervaren dat die me binnen tien minuten zover had dat de hete kriebelende bal in mijn buikje al naar mijn kutje zakte en ik totaal bevredigd en uitgeput onder hem lag voor zijn laatste stralen zaad in het condoom stroomden. Want die had hij wel gebruikt ondanks dat ik hem gevraagd had deze, uit wraak voor Johan zijn gedrag tegen zijn broer de vorige dag en waardoor ik toen het genot niet kreeg wat ik zo nodig was, achterwege te laten en me heerlijk met zijn “hete geil” te vullen.

Niet wetend dat juist Johan zijn broer op nagenoeg hetzelfde moment, in de fietsenberging bij school, bezig was zijn meisje voor de allereerste keer met zijn “hete geil” te vullen. In de weken daarna hield Johan meestal na één keer neuken op, wat volgens mij in hoofdzaak kwam omdat hij inmiddels heel vaak met jonge meisjes aan het donderjagen was. Daarbij was zijn stiefvader ook heel vaak van de partij had ik begrepen en ik hoefde beslist niet te raden wat die dan aan het uitspoken waren.

Vreemd genoeg was ik het gelukkigste als hij belangstelling voor mij had vlak nadat ze met zo’n jong ding bezig waren geweest, want dan duurde het behoorlijk lang voor hij klaarkwam en had ik het meeste genot terwijl hij me niet zo barstensvol spoot dat mijn hele broekje daarna kleefde. Toen ik een paar dagen daarna het niet kon laten zijn broer uit te dagen terwijl we met een groep jongens en meisjes, waaronder zijn eigen meisje, in de keuken zaten gaf Johan zijn moeder me een wenk dat ik mee naar het achterkamertje moest komen.

Daar aangekomen nodigde ze me uit om bij haar op het bed te gaan zitten en begon daarop tegen me te praten. Ze had namelijk ontdekt dat ik heel “warmbloedig” was en dat vond ze heel fijn omdat ik haar daarmee aan haar jonge jaren deed denken en daarom had ze er behoefte aan mij wat dingen uit haar leven te vertellen.

Want hoewel ze jong getrouwd was en al spoedig twee kinderen had was ze ook nooit “vies” van een andere kerel geweest en dat werd toen door haar man, die als barkeper in dezelfde kroeg werkt waar ze nu ook nog vaak kwam, zeker ook wel aangemoedigd. Hij was ook diegene geweest die op de bovenverdieping van de kroeg kamertjes had gemaakt zodat aan vrouwelijke klanten, als ze dat wensten, de gelegenheid werd geboden hun rekening in natura te betalen.

Er waren meestal wel kerels genoeg te vinden die dan voor dat doel met je mee naar boven wilden en mijn man zorgde er wel voor dat er voor mij altijd wel een rekening open stond, hoewel ik nagenoeg nooit dronk. Dat was bij anderen wel anders want er waren er zelfs bij die zeker één keer in het weekend eerst een rekening dienden te voldoen voordat ze meer drank konden krijgen.

Haar huidige man werkte in die tijd, net als zijn jongere broer ontdekte ze later pas, bij een aardoliemaatschappij en was zo eens in de zes weken bijna een heel weekend in de kroeg te vinden. Hij was toen zeker zelf wel tegen de veertig en betaalde het liefst de rekening voor de vooral jonge vrouwen en dan ook nog het allerliefste een forse rekening zodat hij dan lekker lang met ze naar boven mocht.

Toen mijn man dat door had mocht hij voor mij zo’n dikke rekening betalen dat we de hele nacht werk hadden die te vereffenen en vanaf die tijd werden er door hem voor andere vrouwen geen rekening meer betaald. Ze vertelde me dat haar eerste man met de motor was verongelukt toen Johan vier jaar was dat er toen voor haar, vooral financieel, een moeilijke tijd was aangebroken. Ze was dan ook de koning te rijk geweest dat haar huidige man haar na ongeveer een half jaar had aangeboden om met de kinderen bij hem in te trekken en met hem te trouwen.

Hij was toch maar eens in de zes weken een weekend thuis, zodat ik in de tussentijd alle vrijheid hield die ik gewend was, als hij dan in het weekend dat hij thuis was het grootste deel met mij in bed mocht doorbrengen. Dat samen het bed opzoeken was al ontstaan toen hij de eerste keer na de begrafenis weer vrij was en me was komen opzoeken om me te condoleren en te troosten.

Dat gebeurde op een zaterdagmiddag nadat hij al had gezegd dat hij straks naar de kroeg ging, maar omdat ik dat nog veel te snel na het overlijden van mijn man vond en ik bovendien geen oppas had bleef hij bij mij thuis. Hij was dus ook de zondag gebleven en achteraf was het een groot wonder gebleken dat ze toen niet in verwachting was geraakt want ze hadden geen enkele voorzorg genomen terwijl haar lichaam werkelijk om zaad geschreeuwd had. Ja zaad, echt heet zaad!

Ze was een week voor het huwelijk bij hem ingetrokken en toen was haar pas duidelijk geworden dat de broer van hem daar ook woonde en dat het achterkamertje van hem was. Bij het huwelijk had ze hem voor het eerst ontmoet en ze was meteen helemaal weg van hem geweest en dat bleek spoedig wederzijds.

Want toen hij de volgende keer weer thuis was, zijn broer was toen al twee weken eerder thuis gekomen omdat hij iets zwaars tegen zijn rug had gekregen en nooit weer dat werk zou kunnen doen, stak hij niet onder stoelen of banken dat hij best wel een keer met haar zou willen “stoeien”. Waarschijnlijk had hij dat voor een deel als grapje bedoeld maar haar man had de duidelijke signalen van haar heel goed begrepen en stuurde haar, toen de broer de keer daarop weer thuis was, op de vroege zaterdagavond naar het achterkamertje met de boodschap dat ze het er maar eens lekker van moesten nemen.

Haar man was meteen daarop ook de deur uitgegaan en had spoedig al een heel jong grietje niet alleen mee naar het parkje, maar ook in het parkje, genomen voor hij naar de kroeg was gegaan had ze later vernomen.

In die nacht had ze voor het eerst in haar leven begrepen wat liefde was en wat echte geilheid betekende, want hij had haar zo laten genieten en kreunen en schokken en zweten dat ze daar de laatste tijd steeds aan moest denken als ze mij zo hoorde tekeergaan. Ze was dus helemaal verliefd en gek op hem geworden waardoor ze er later in de week zelfs moeite mee had gehad om naar de kroeg te gaan om daar, op de bekende manier, de rekening van haar man te voldoen.

Want nu hij thuis was dronk hij soms en had plotseling ook steeds meer belangstelling om vooral jonge jongens en meisjes voor te lichten en daarvoor had hij zelfs gewaagde foto’s, en veel later ook films, gekocht om sommige dingen aan hun te verduidelijken. Bovendien leek het dat hij op haar was uitgekeken want hij wilde alleen nog maar met haar donderjagen om aan de jongens en meisjes die op bezoek waren te laten zien wat hij bedoelde met neuken en verschillende standjes.

Daar stond tegenover dat de nachten met zijn broer steeds fijner werden en ze werd zelfs nog steeds verliefder en geiler op hem tot die er achter kwam dat ze veel vaker kerels van haar lichaam liet genieten en ze dus, volgens zijn zeggen, de hoer speelde.

Vanaf toen was de broer nooit meer thuis geweest en leefde zij haar leven met haar man zoals mij dat inmiddels wel duidelijk zou zijn. Ze begreep mij dus ook heel goed maar ze vond het toch niet zo fijn dat ik me nu ook met die jonge kinderen bemoeide en niet naar ervaren kerels zocht als ik “te kort” kwam. Ik weet nog dat ik een kleur kreeg en alleen maar verlegen wist te stamelen dat haar jongste zoon zo lekker neukte, veel lekkerder dan Johan, en dat ik daarom zo had gedaan.

Terwijl een arm om me heen werd geslagen werd ik gerust gesteld dat het zo erg ook weer niet was en dat we het best ook nog wel weer eens mochten doen. Maar dan wat stiller zodat andere kinderen er geen weet van hadden en zeker niet als zijn meisje in de buurt was.

Zei zou wel eens een lekkere kerel voor me regelen, als ik daar zin in had, en ze zou er dan ook voor zorgen dat er verder dan niemand thuis was zodat ik van geilheid dan net zo hard mocht gillen als ik wilde. En ze kneep me daarbij, zoals goede vriendinnen dat doen, vertrouwelijk in mijn arm terwijl ze zei dat ik haar in het vervolg maar Annie moest noemen. Aangezien het al zaterdag was werd het die week niets meer en daarna had ik al weer mijn “vervelende week”.

Zodat het tot de dinsdag erna duurde dat Annie me, juist voor ik naar huis zou gaan na een ouderwets heerlijk uurtje met Johan boven, mee naar het achterkamertje nam en me daar vertelde dat als ik er nog steeds zin in had het eens met andere kerel te doen ik de volgende middag om één uur werd verwacht.

Heb je juridisch advies nodig over verve Lew uit Den Haag. Algemeen Barebangs Bukkake Erotisch uitgaan. Body to body massage Massage door dames Massage door paren Massagesalons Prostaat massage Tantra massage.

Automonteurs Autorijles Betaling in natura Kappers Klusjes en onderhoud. Betaald sexcontact Gratis sexcontact. Voor uw en onze veiligheid en om gebruik te blijven maken van Sexjobs dient u akkoord te gaan met: Ik verklaar minimaal 18 jaar te zijn, de algemene voorwaarden van Tease Media B. Ik verklaar hiermee dat ik het privacystatement gelezen heb.

Ja, ik ga ermee akkoord. Sexjobs maakt gebruik van cookies. Dit zijn top advertenties. Uw advertentie ook promoten als top advertentie? Paysafe kaart voor plezier Hooi leuke dames hierbij bied ik veel verschillende soorten paysafe kaarten voor een gezellig uurtje Laptop met Windows 10 nieuw Hierbij bied ik een gloednieuwe, ongebruikte laptop met Windows 10 aan.

Handige 28jarige vent Beste dame, Heb je thuis klussen die blijven liggen, of die simpel weg niet te doen zijn zelf IphoneX voor jonge slanke beauty Ben jij jong, slank en aan een nieuwe telefoon toe, reageer dan.

Samsung s7 edge gold Nieuwe Samsung Galaxy s7 gold 64Gb in doos met alle toebehoren in ruil voor safe sex. Iphone 4 Wie wil er een goedwerkende iphone 4? In goede conditie met oplader enzovoort Wie wil er een goedwerkende iphone 4? Is je computer vast gelopen? Test account admin Dit is mijn testaccount, om de flow van de adverteerder in kaart te brengen. Problemen op je werk? Advertenties uit andere rubrieken. Ook uw advertentie in een Extra Rubriek plaatsen? Nieuwsbrief Vul je e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen: Filteren op locatie Land   Alles Nederland België.

Hoi Welke leuke hollandse man wil een leuke kleine auto voor me leasen voor minimaal 1jaar Ikz Hoi Welke leuke hollandse man wil een Hooi leuke dames hierbij bied ik veel verschillende soorten paysafe kaarten voor een gezellig uurtje Hooi leuke dames hierbij bied ik veel ve Runo64 uit Den Haag. Laat het me weten en doe een Hey hey lieve schatjes, Wie van de heren hier helpt deze jonge dames aan een nieuw toestel?! Hey hey lieve schatjes, Wie van de here He hallo Is er hier nog een diesel rijd Hierbij bied ik een gloednieuwe, ongebruikte laptop met Windows 10 aan.

Hierbij bied ik een gloednieuwe, ongebru Stefan uit Den Haag. Ik ben vrouw bruin Wie o wie Is in bezit van festival tic Hoi vrijgezelle dames bij voorkeur uit de omgeving Rotterdam i.

Hoi vrijgezelle dames bij voorkeur uit d Serieuze fotograaf zoekt dames voor naakt fotografie, kan zijn binnen of buiten. In ruil daar voo